franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
0 03.07.2015 08:00:47

Aguero ne bo igral za Gorico

Arsen Perić
Za Goričani je druga prijateljska tekma po začetku priprav. Po uvodnem remiju s Triglavom so se Miran Srebrnič in njegovi varovanci odpravili k severnim sosedom, v Bilčovsu so merili moči s celovško Austrio, ki bo v prihajajoči sezoni z zelo močnim slovenskim pridihom tekmovala v drugoligaški druščini.

Štirikratni slovenski prvaki so z goloma Amela Džuzdanovića in Blessinga Elekeja zmagali z 2:1, kar je po vseh težavah v preteklem obdobju vsekakor razlog za zadovoljstvo, toda igralska zasedba za zdaj še ni sestavljena. Neznank je še naprej veliko in tako bo skoraj gotovo tudi v prihodnjih dneh.

Mladi Argentinec je preslabo telesno pripravljen, njegova prva naloga je znebiti se nekaj odvečnih kilogramov.

Nekaj igralcev je na preizkušnji, nekaj jih bo še prišlo, v teh dneh pa je v mestu vrtnic med drugim igralec z zelo zanimivim imenom in priimkom. In zvenečim. Verjeli ali ne, v Športnem parku se poti nihče drug kot Sergio Aguero, ampak edina povezava z zvezdnikom Manchester Cityja je ta, da je Argentinec.

Po naših informacijah na sončni strani Alp menda ne bo ostal. Vsaj ne v Novi Gorici. Mladi napadalno usmerjeni vezist je namreč v tem trenutku za resno ukvarjanje z nogometom preslabo telesno pripravljen, njegova prva naloga je znebiti se nekaj odvečnih kilogramov.

Sicer pa treningi potekajo po predvidenem programu, z ekipo ne vadita lažje poškodovana Dejan Žigon in Miha Gregorič. Trenutni kader ni slab, še več, zdi se precej obetaven, vendar ostaja veliko vprašanje, ali bo tako tudi ostalo. Iz preprostega razloga, ker vse čakajo še pogovori z vodstvom kluba o finančnih pogojih morebitnega sodelovanja v prihajajoči sezoni.

Naslednja prijateljska preizkušnja modro-bele čaka jutri, v Umagu se bodo pomerili s hrvaškim prvoligašem Istro iz Pulja.

Članki iz rubrike