podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

db
db
0 30.11.2015 16:25:41

Ibraimi: Razplet je bil nezaslužen

Drago Wernig - TAKA
Makedonski reprezentant v vrstah Maribora je obžaloval remi proti Zavrču.

Maribor je v 19. kolu Prve lige v Ljudskem vrtu remiziral z Zavrčem (3:3) in zaostanek za vodilno Olimpijo zmanjšal na šest točk. Po začetnem vodstvu so Haložani dosegli kar tri gole v štajersko mrežo, vijoličasti pa so hitro izenačili in nato zapravili še nekaj priložnosti.

"Seveda, razočaranje je prisotno, ampak moramo gledati naprej in takoj preusmeriti misli k naslednji tekmi. Res sta dve točki izgubljeni, ampak ob takšnem nizu zaporednih preizkušenj moramo takoj dvigniti glave in se vrniti na našo pot. Zmagovito pot. Le s takšno miselnostjo smo lahko uspešni v prvenstvenem maratonu," je za klubsko spletno stran dejal napadalni vezist Maribora Agim Ibraimi.


V DOMŽALE KOT ŠAMPIONI
Aktualni prvaki so obžalovali predvsem akcijo pred drugim zadetkom Zavrča, ki je padel iz enajstmetrovke. "Pričakovali smo, da bodo tudi oni v tej akciji poslali žogo v avt, toda ni bilo tako. Na koncu pa je naša neorganizacija, s slabim odzivom na protinapade, polprotinapade, ki so jih imeli, zapletla situacijo. Škoda, po prikazanem je takšen razplet nezaslužen. Veliko tekem smo že obrnili v našo korist na takšen način. Toda sploh ne bi smelo priti do 1:3 za Zavrč. Moramo biti bolj zbrani in pozorni na to, kar trener reče pred tekmo. Opozarjal nas je na to, da moramo paziti na možnost nevarnih polprotinapadov in protinapadov, a se tokrat nismo dobro odzvali," je situacijo opisal makedonski reprezentant.

Že v sredo Mariborčane čaka nova preizkušnja, v gosteh pri Domžalah. "Moramo biti osredotočeni le na naslednjo tekmo, ki nas čaka. Ker je zahtevna, ker imajo Domžale zelo dobro ekipo in se zavedamo pomena. Zavedamo pa se tudi statusa, ki ga imamo. Kot šampioni gremo po zmago," je zaključil Ibraimi.

Članki iz rubrike