zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 06.01.2016 20:26:51

Po vsega enem letu v Mariboru nazaj na Primorsko

ND Gorica
Za Gorico bo v drugem delu sezone igral nogometaš, ki je bil doslej član aktalnega prvaka Maribora.

Jani Curk je bil doslej nogometaš Maribora. Toda brez skrbi, če zanj še niste slišali, to ne pomeni, da ste slab poznavalec nogometa. Dejstvo je pač, da 21-letni levi bočni branilec ni igral za člansko ekipo Maribora, marveč je bil v Ljudskem vrtu le del moštva B, ki nastopa v tretji ligi. Toda na Štajerskem je Curk zdržal le eno leto, zdaj se je že vrnil v njemu precej bolj domače okolje. Po novem bo namreč igral v Novi Gorici, kjer je tudi začel svojo kariero.


"Zelo sem vesel nove priložnosti v Novi Gorici. Rad bi se zahvalil NK Mariboru za preteklo izkušnjo. Sam sem prepričan, da je ta odločitev korak v pravo smer. Želim si uspeti in prav zaradi te želje se dobro zavedam, kaj je igranje za ND Gorico prineslo številnim nekdanjim članom tega kluba," je po vrnitvi h Gorici povedal nekdanji član Primorja in Tolmina, ki je v modro-belem dresu odigral eno prvoligaško tekmo.

"V Nogometnem društvu Gorica smo neobremenjeni s preteklostjo. Jani je kvaliteten mlad igralec z izjemno veliko željo po igralskem napredku. Potrditev s strani prvega moža stroke Mirana Srebrniča je bila le še pika na i, da smo mu z zadovoljstvom omogočili vrnitev domov," je prestop pokomentiral direktor Gorice Sebastjan Komel. Dodajmo, da je Curk s svojim novim (starim) klubom pogodbo podpisal do leta 2019.

Značke: jani-curk, nd-gorica

Članki iz rubrike