Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 02.02.2016 10:25:16

Domžalčani so se tresli na letu v Turčiji

nkdomzale.si
Domžalski prvoligaš je včeraj prispel na priprave v Turčijo, pot do Antalye pa je bila vse prej kot mirna.

S pripravami v Turčiji so začeli tudi Domžalčani, ki so v Antalyo prispeli v ponedeljek zvečer. Za pot od letališča Jožeta Pučnika do priljubljenega turškega letovišča so potrebovali dva leta in kratko avtobusno vožnjo.

Dvanajst ur dolga pot se je še posebej vlekla za kapetana ekipe Darka Zeca, ki med vsemi član odprave najbolj sovraži letenje. Za nameček je na drugem letu od Istanbula do Antalye letalo zajela močna turbulenca, ki je dodobra pretresla potnike. "Na prvem letu sem imel ob sebi Lucasa Horvata, ki ima ogromno izkušenj z letali, saj redno obiskuje svojo družino v Argentini. Pred letom mi je zelo pomagal in moram reči, da sem pozabil na strah pred letenjem. Ko sem že mislil, da bo šlo tudi v prihodnje tako gladko, se je vse skupaj hitro spremenilo. Tik pred drugim letom smo bili s Slobodanom Vukom in Juninhom, ki sta sedela ob meni, precej prešerne volje. Vuku sem dejal, da ta let ne bo tako miren kot prvi, ker se preveč smejimo. To se je tudi zgodilo in let je bil zame zelo mučen. Kakorkoli že, živi smo, prispeli smo in upam, da bosta leta nazaj veliko bolj mirna," je za klubsko spletno stran pripovedoval Zec.

letalo
nkdomzale.si

IZGUBIL SEM NEKAJ KILOGRAMOV IN PET LET ŽIVLJENJA
Ob močnem tresenju so jo najbolj "skupili" tisti, ki so že imeli postreženo pijačo, vse skupaj pa je bilo najbolj neprijetno za visokoraslega branilca: "V tistih desetih minutah sem izgubil nekaj kilogramov, pet let življenja in verjetno dva odstotka maščobe. (smeh) Deset minut je bilo kar črnih, kar je priznala večina fantov, ki se je prav tako prvič srečala s takšno turbulenco. Bilo je kar naporno. Upam, da ne bo težav s spanjem. Če bodo, potem res ne vem, kako se bom vrnil domov. Z avtobusom ali vlakom, kajti z letalom zagotovo ne." 

Pred Domžalčani je zdaj napornih deset delovnih dni, s treningi pa so začeli že danes zjutraj. "Pogoji bodo vrhunski in vse je urejeno, tako da lahko razmišljamo le o delu na igrišču. Prepričan sem, da bodo priprave uspešne," je za konec pojasnil domžalski kapetan.

Značke: domžale, turčija

Članki iz rubrike