oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 13.02.2016 07:22:18

Vuk z vsemi orožji po Stefanoviću: Kako dela? Zredil se je za 25 kilogramov!

Grega Wernig
Med Miranom Vukom in Dejanom Stefanovićem se je očitno začela prava medijska vojna.

Nogometna temperatura na sončni strani Alp se počasi stopnjuje, do začetka nadaljevanja prvenstva na slovenskem prvoligaškem prizorišču sta ostala le še dva tedna, nadvse vroče pa je v pričakovanju spomladanskih bojev tudi ob igrišču. Začela se je vojna Dejana Stefanovića in Mirana Vuka.

V slovenski prvoligaški druščini se je rodila nova afera. Dejan Stefanović je namreč na svojem twitter profilu razkril, da je prvi mož Zavrča z grožnjami zoper vodstvo Spinsa dosegel dno. "Mi bomo vedno stali ob strani zatiranim nogometašem in trenerjem!" je ob tem dodal Dejan Stefanović, a groženj podrobneje ni opisal. Toda obtoženi zagotavlja, da nikomur ni grozil. "Dejana Stefanovića nisem klical že dve ali tri leta, prav tako kot njegovega oprodo Ermina Rakovića," se je odzval Miran Vuk, ko smo želeli izvedeti njegovo resnico.

DVE TONI PREMOGA, KUBIČNI METER DRV


Ni skrivnost, da med njim in predsednikom Spinsa kakšne pretirane ljubezni ni. Kvečjemu nasprotno. "Pred letom in pol nas je prijavil na NPU (Nacionalni preiskovalni urad, op. p.) in FURS (Finančna uprava Republike Slovenije, op. p.), tako da imamo v teh dneh v klubu inšpektorico Fursa," pravi alfa in omega haloškega prvoligaša, ki je prepričan, da Dejan Stefanović za svoje člane naredi premalo. Veliko premalo. "Od takrat, ko je prevzel vodenje Spinsa, se je zredil za 25 kilogramov. Najbrž tudi to dokazuje, kako se trudi za nogometaše. Jim pomaga? Do danes nisem zasledil primera, da bi kakšnemu ogroženemu igralcu z družino morda priskrbel dve toni premoga ali kubični meter drv in mu na ta način priskočil na pomoč."

IZMIŠLJEVANJE IMA OČITNO V GENIH
Obtožbe so hude, a jih še zdaleč ni bilo konec. "Namesto oslarij, ki jih trosi, naj gre raje gasit požar v Velenje in pomagat stabilizirat razmere v Rudarju, kjer igralci že več mesecev niso dobili plače," je povedal Miran Vuk.

"Sicer pa gospod v NK Zavrč še nikoli ni poslal uradnega dopisa, da se želi sestati in pogovoriti z igralci. Vedno je klical in skušal zadeve urejati prek nekoga drugega. Nazadnje se je pri nas pojavil pred enim letom in motil delovni proces. Prišel je v času, ko se je začel trening, in zadrževal igralce. Tak način delovanja in izmišljanja obtožb ima očitno v genih, v klube do nogometašev prihaja kot kurji tat," je "bruhal" prvi mož Zavrča, vendar tudi to še ni bilo vse: "O tem, kako ugledna organizacija je Spins, navsezadnje razkriva podatek, da je eden od vodilnih mož človek, ki ga je v kar nekaj zadevah preiskovala Uefa. In za katerega vsa nogometna Slovenija ve, da je na ilegalnih stavnicah zapravil veliko denarja. V NK Zavrč ne Spins ne Dejan Stefanović nista več zaželena. Nočemo ga ne videti ne slišati in nočemo imeti opravka s to kvaziorganizacijo. S tem je za nas polemika zaključena."

Članki iz rubrike