Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.05.2016 10:28:15

Razkritje: Neverjetno ozadje kraje v garderobi Olimpije!

Nikola Miljković
Poročali smo o tem, da se je med slavjem v slačilnici novih prvakov zgodila kraja, klub je to zanikal, resnica pa je očitno šokantna.

Roparska akcija neznancev, ki naj bi med tekmo Olimpija – Krka obiskali garderobo domačih nogometašev in iz nje odnesli nemalo dragocenih stvari, dobiva nove razsežnosti. Čeprav so pri ljubljanskem klubu dan po obračunu zanikali, da naj bi nogometaši ostali brez denarja, dokumentov, nakita in še česa, pa je do nas prišla informacija, da se je kraja tudi v resnici zgodila. In da je v resnici izginila kopica reči, tudi nekaj zelo pomembnih zadev, ki so jih nogometaši nujno potrebovali.  


Toda nato je sledilo nekaj skorajda neverjetnega – nepridiprave naj bi zapekla vest, tudi zaradi tega, ker je vse skupaj hitro prišlo v javnost, med drugim smo o nepovabljenih gostih v garderobi Olimpije poročali tudi na naši spletni strani. Tako naj bi se že malce po ropu kar sami javili klubskim delavcem, se pokesali in hkrati vrnili vse nakradeno, toda ob dogovoru, da bodo pri Olimpiji, kjer so zadevo kakopak želeli predati policiji, pozabili na vse skupaj. Saj ni res, pa je, bi lahko dodali.

Značke: kraja, olimpija

Članki iz rubrike