profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 26.06.2016 12:44:14

Domžalčani ponižali podprvaka Bosne in Hercegovine (video)

www.alesfevzer.com
Domžalčani so se v soboto pomerili s Slobodo, ki je pred dnevi z 2:0 premagala Olimpijo, in zabeležili visoko zmago.

Domžale so v soboto odigrale še zadnjo prijateljsko tekmo pred začetkom nove sezone. Na domačem stadionu so se pomerile z bosansko-hercegovskim podprvakom Slobodo iz Tuzle in slavile s 6:1. Zanimivo, to je bil za prvoligaša iz Bosne in Hercegovine že drugi prijateljski obračun s slovensko ekipo, pred dnevi se je namreč pomeril z Olimpijo in slavil z 2:0.


Domžalčani so tekmo začeli s popolnoma spremenjeno zasedbo kot dan prej proti Radomljam in dokazali, da v novo sezono vstopajo z izjemno širokim izborom nogometašev. Že po 22 minutah so vodili s 4:0, gole pa so dosegli Alvaro Brachi, Jure Balkovec, ki je bil uspešen dvakrat, drugič iz enajstmetrovke, in Slobodan Vuk. Slednji je priboril tudi strel z bele točke za vodstvo s 3:0, v 59. minuti pa je, po zapravljeni enajstmetrovki Brachija, dosegel še svoj drugi gol na tekmi. Za goste je častni zadetek v 72. minuti dosegel Ivan Fatić. Končni izid 6:1 pa je šest minut pred koncem postavil Dominik Ivkić, ki je dosegel svoj prvi gol v članski konkurenci.

Domžalčani so tako priprave zaključili na najlepši možni način. Z visokima zmagama proti Radomljam in Slobodi iz Tuzle so si močno dvignili samozavest pred obračunom prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa proti andorskemu Lusitanosu. Dvoboj bo v Športnem parku Domžale v četrtek, 30. junija, ob 20 uri.

Članki iz rubrike