Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ro
ro
0 03.07.2016 21:49:58

Je Milan Mandarić Mirku Vučiniću res ponujal bogastvo?

Nikola Miljković
Crvena zvezda naj bi se poskušala okrepiti s črnogorskim zvezdnikom, ki ga je snubila tudi Olimpija.

Nekateri srbski mediji so sprožili zgodbo o tem, da naj bi Crvena zvezda pripravljala prestop desetletja. Vodilni možje na Marakani so se menda odločili, da bodo skušali med rdeče-bele privabiti Mirka Vučinića, ki trenutno brani barve Al-Jazire iz Abu Dhabija.

Glede na trenutne razmere v nekdanjem evropskem in klubskem svetovnem prvaku vse skupaj deluje nestvarno, toda dobro obveščeni viri dodajajo, da naj bi Beograjčani že navezali stik z nekdanjim zvezdnikom Juventusa in Rome, ki se je po koncu pretekle sezone povezoval tudi s prihodom v Olimpijo. Milan Mandarić ga je želel privabiti v Stožice, toda naposled iz vsega skupaj ni bilo nič, črnogorski reprezentant se je za ponudbo zahvalil.



Ob tem pa spletna stran mozzartsport.com dodaja, da naj bi Mirko Vučinić zavrnil pravo bogastvo. Po teh navedbah naj bi mu prvi mož zmajev za selitev v slovensko prestolnico ponujal nič več in nič manj kot milijon evrov letne plače, na Marakano bi bil bojda pripravljen priti za precej nižji znesek, za kar naj bi poskrbeli njegovi prijatelji.

Kakšen bo epilog zgodbe, bo pokazal čas, nedvomno pa je težko verjeti informaciji, da je Milan Mandarić Mirku Vučiniću zares ponujal toliko denarja. Resda ga ima veliko, ampak roko bi dali v ogenj, da o takšnih številkah kljub vsemu ni bilo govora.

Članki iz rubrike