franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 04.07.2016 18:05:46

Dinamu 35 milijonov za dva dragulja? Kaj to pomeni za Bajdeta?

Drago Wernig - TAKA
Vajeni smo že, da zagrebški Dinamo izjemno drago prodaja svoje nogometaše, tokrat pa bi mu lahko uspel daleč najboljši posel v zgodovini.

Če gre verjeti italijanskim medijem, potem naj bi tamkajšnji velikan Napoli na naslov Dinama poslal nesramno bogato ponudbo. Neapeljčani bojda želijo iz Maksimirja v paketu odpeljati dva največja Dinamova dragulja, Marka Pjaco in Marka Roga, za katerega ponujajo vrtoglavih 35 milijonov evrov! 

Za Pjaco v Italiji vlada neverjetno zanimanje, zanj naj bi se potegovala tako Inter kot Milan, pa tudi Roma, najbližje hrvaškemu reprezentantu pa naj bi bil torej Napoli. Ob italijanskih velikanih je zanimanje za Pjaco pokazal tudi Liverpool

pjaca rog
Reuters

Sanjski posel Dinama pa bi lahko vplival tudi na podobo Maribora v naslednji sezoni. Oziroma na njegovo zasedbo. Že dlje časa se namreč šušlja, da naj bi imeli Zagrebčani kot zamenjavo za odličnega Pjaco "nagledanega" mladega slovenskega reprezentanta v vrstah vijoličastih Gregorja Bajdeta

maksimir nm
Nikola Miljković

V primeru, da bi se Dinamo zares odločil za nakup Bajdeta, bi lahko odškodnina zanj znašala malce več kot milijon evrov. Je pa res, da se je o zanimanju Dinama govorilo takrat, ko je bil trener modrih iz Zagreba Zoran Mamić, medtem pa je na vročo klop na Maksimirju sedel izkušeni Zlatko Kranjčar.

Značke: dinamo, pjaca, rog, bajde, maribor

Članki iz rubrike