stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ue
ue
0 04.07.2016 17:21:47

Klinar: Smo še močnejši kot lani

alesfevzer.com
Še dober teden dni in Olimpija bo začela svoje evropsko popotovanje ter s tem krenila v novo sezono v kateri bo veliko breme padlo tudi na ramena Denisa Klinarja.

Slednji je v zaključku lanske sezone odigral na visokem nivoju, po odhodu Matica Finka pa bo moral na položaju desnega bočnega branilca prevzeti še večjo odgovornost. »Prepričan sem, da smo še močnejši kot lansko sezono. Okrepili smo se s štirimi zelo kakovostnimi nogometaši, ki bodo nedvomno predstavljali pravšnjo osvežitev igralskega kadra. Večina članov iz lanske zasedbe je ostala skupaj, kar je dodatna prednost z vidika uigranosti moštva. Vzdušje v slačilnici je prav tako odlično, tako da komaj čakamo, da se nova sezona prične,« z optimizmom proti novi sezoni pogleduje 24-letni Denis Klinar.

O Trenčinu

»Vsak tekmec je premagljiv. Ob dobri dnevni formi, kančku športne sreče in ustrezni taktični pripravi so naše možnosti za preboj v naslednji krog kvalifikacij povsem realne in velike. Čeprav se vsi zavedamo, kako težka naloga nas čaka, smo prepričani, da nam na koncu lahko uspe. Obenem pa je vložek preprosto prevelik, da bi se ustrašili prihajajočega izziva. Imamo dovolj izkušenj, znanja in motiva, da preskočimo sicer zelo kvalitetnega nasprotnika.«

V sredo Ljubljančane čaka svojevrstna generalka, v prestolnici bo gostoval sloviti škotski Celtic. »Menim, da je Celtic kvalitetnejše moštvo od Trenčina, čeprav ima slednji v svoji zasedbi nekaj odličnih posameznikov, zaradi česar nas čakata dve izjemno zahtevni preizkušnji. Zato sem prepričan, da nam bo dvoboj s škotskim prvakom pokazal, v kakšni formi bomo dočakali domačo tekmo s Trenčinom. Zelo pomembno pa je, da večjih težav s poškodbami nimamo,« še dodaja nekdanji član velenjskega Rudarja.

Članki iz rubrike