Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 22.10.2016 07:59:54

Prvi mož zmajev Milan Mandarić odločno: Ne zapuščam Olimpije!

www.alesfevzer.com
Navijači ljubljanske Olimpije so očitno lahko mirni.

Izjave, ki jih je na začetku tedna za časnik Ekipa SN dal Milan Mandarić, je vsak razumel po svoje, nekateri so v njih videli tudi napoved slovesa. Prvi mož Olimpije je bil po porazu z Mariborom še kako razočaran. Tako zelo, da tega niti ni skrival. Zato so bile njegove črnoglede besede, ko je dejal, "da ga mineva entuziazem", razumljive. A očitno so jih nekateri narobe razumeli, saj je takoj zatem v javnost prišlo kar nekaj namigov, da naj bi se Mandarić resno spogledoval s slovesom od Olimpije. In to kljub temu, da je v nadaljevanju pogovora z nami razpredal tudi o tem, kako rešiti nastale težave.


Novica o Mandarićevem domnevnem spogledovanju z odhodom iz Ljubljane je prišla tudi do Srbije, kjer si nekateri že nekaj časa prizadevajo, da bi Mandarić prevzel enega od obeh velikanov. Mandarić to odločno zavrača, hkrati je med obiskom Beograda tamkajšnjim medijem odločno sporočil, da govorice o njegovem domnevnem odhodu iz Olimpije nikakor ne držijo.

"Ne grem iz Olimpije, nič od tega ne drži. Moja domnevna izjava nima nič skupnega z resnico," je beograjskemu Žurnalu povedal prvi mož zmajev in nadaljeval: "Ostajam v Ljubljani, še veliko dela me čaka. Ne glede na to, kako pomembna je bila tekma z Mariborom, nas ne sme spraviti iz tira. Nasprotno. Najprej gremo odločneje in v želji, da Olimpijo naredimo še močnejšo. Nadaljevati moramo uresničevanje ambicioznega načrta. Res ne vem, od kod ideja, da odhajam. Dejstvo je, da nisem zadovoljen z rezultatom proti Mariboru. A ko je tako, je vedno dobro, da predramiš ekipo in ji sporočiš, kaj meniš. Vseeno pa ni korektno, da mi v nekaterih medijih – slišim, da se je to zgodilo v Srbiji – v usta postavljajo besede, ki jih nisem izrekel. Niti me nihče ni nič vprašal o tej temi. Po objavi sem čez dan prejel nešteto klicev iz Ljubljane. Navijači preprosto nočejo, da bi odšel. So celo vznemirjeni in Olimpija tega zdaj res ne potrebuje. Poraz nas ne sme spraviti iz tira, že zdavnaj sem se naučil, da se ne predam kar tako."

Članki iz rubrike