državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 22.10.2016 16:10:17

Od januarja dalje v dresu Olimpije tudi bivši reprezentant Slovenije?

Nikola Miljković
Si bo dres Olimpije nadel tudi izkušeni nekdanji slovenski reprezentant?

Zimski prestopni rok je še precej oddaljen, govorice pa so kljub temu vse glasnejše. Zna se zgoditi, da bo januarska tržnica sila zanimiva tudi v Sloveniji, za to bi lahko poskrbela tudi Olimpija. Ljubljančani ne skrivajo, da po skromnem poletju zdaj potrebujejo okrepitve. Zaradi gneče na določenih položajih se obetajo tudi odhodi, ni vrag, da bo tudi nekaj prihodov.

Eden tistih, ki bi se lahko preselili v Stožice, je tudi Branko Ilić. Nekdanji reprezentant Slovenije na Japonskem, kamor je odšel lani, ne preživlja najlepših časov. Morda bo prvak, Urawa se namreč bori za zmago, a ker ne igra, ni zadovoljen. Za nameček je bil pred tem še poškodovan, zato ne preseneča, da želi zapustiti Japonsko. Kot smo izvedeli, bo z Urawo verjetno že po polovici prekinil pogodbo.

branko ilic smeh ap
Arsen Perić

Če bo januarja prost nogometaš, bo zagotovo zanimiv številnim. Tudi Olimpiji? Zmaji imajo veliko branilcev, a 33-letnik je vendarle vsestranski obrambni nogometaš, za nameček pa še otrok zeleno-belih. Po naših informacijah bi se z veseljem vrnil k Olimpiji, vprašanje seveda le, ali so izpolnjeni vsi pogoji, da tokrat le pride do sodelovanja.

ŠE DODATNE INFORMACIJE O MOREBITNI SELITVI BRANKA ILIĆA VAM RAZKRIVAMO V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA 24.SI!

Članki iz rubrike