franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
8 13.02.2017 10:15:58

Navijači, brez skrbi! Darko Milanič pojasnil, zakaj je kljub turškim rezultatom optimist

Drago Wernig - TAKA
Nogometaši Maribora na pripravah v Turčiji niso slavili niti enkrat, toda to ni razlog, da bi bil Darko Milanič zaskrbljen.

Maribor se je vrnil s priprav v Turčiji, kjer je odigral šest tekem, zmage pa ni zabeležil. Popotnica pred nadaljevanjem sezone vsaj iz rezultatskega vidika ni najboljša, toda trener vijoličastih Darko Milanič ni zaskrbljen zaradi doseženega na igriščih na turški obali.


"Kot edino tekmo, iz katere se moramo več naučiti, štejemo prvi polčas proti Budućnosti, ko nismo delovali kot ekipa. Drugače je bilo v vsaki tekmi veliko pozitivnih spoznanj. Mladi so imeli na začetku priprav veliko energije in upanja, da s trdim delom lahko nadaljujejo dobro razvojno pot. Ta vtis so potrdili. Ko pa se nabere obremenitev, ko si utrujen, še nisi v top formi in je nasprotnik kvaliteten, je težje uresničiti vse na igrišču. Težimo k temu, da smo najboljši, kar je mogoče, na vsakem treningu in tekmi. Da zmagujemo. To nam tokrat ni uspelo, a smo na dobri poti. Imamo še dva tedna do prve uradne tekme in vmes bomo z zmanjšanim obsegom treningov, a še naprej z visoko intenzivnostjo, prišli do želene forme," je za uradno spletno stran kluba iz Ljudskega vrta dejal trener vijoličastih.

Primorski strokovnjak je ob tem dodal še nekaj misli o tem, ali ima v glavi že izdelano začetno enajsterico, ki se bo 25. februarja podala v bitko z Olimpijo: "Dileme zmeraj obstajajo, to je povsem razumljivo. So še prisotne, čeprav vsaka preizkušnja prinaša odgovore. Pripravljalne tekme so specifične tudi po tem, da se nismo pripravljali na nasprotnika in igralcem nismo dajali posebnih napotkov glede taktične postavitve. Kar smo trenirali, smo želeli uresničiti na igrišču. Morda tudi zaradi tega, ker ni bila opravljena prilagoditev na nasprotnika, nismo bili rezultatsko tako uspešni. Toda to ne spreminja vtisov o dobrih pripravah."

Značke: nk-maribor, plts

Članki iz rubrike