mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

jb
jb
49 13.03.2017 08:49:30

Marijan Pušnik odgovoril Green Dragonsom: Tega ne jemljem osebno, upam pa …

www.alesfevzer.com
Marsikomu bo takšno vzklikanje s strani lastnih navijačev prišlo do živega, toda trenerju Olimpije Marijanu Pušniku ni. Vsaj na prvi pogled.

Potem ko je v svojem drugem mandatu na klopi zeleno-belih debitiral z bolečim porazom, Marijan Pušnik kakopak ni sijal od zadovoljstva. A po tekmi z Domžalami se ni mogel izogniti niti vprašanju o pestrem, za marsikoga neokusnem dogajanju na tribunah.

"Vedel sem, kam prihajam. Še enkrat bi rad poudaril, da sem k Olimpiji prišel trenirat, delat, nič drugega me ne zanima. Komentarjev je seveda ogromno, padel sem v zgodbo, ki se dogaja že od prej. Poskušal sem pomiriti obe strani, tako da bi šli sproščeno v tekmo, da ne bi bilo teh vzklikov. Spoštujem navijače in njihovo mnenje. Ni prijetno, če so navijači proti temu, kar se dogaja v klubu. Sam tega ne bom jemal osebno, bi pa rad, da bi se obe strani čim prej pomirili," je poudaril Korošec in se dotaknil še Roka Kronavetra, ki je bil najbolj na udaru navijačev: "Rok je dober igralec, ne nazadnje sem ga jaz pripeljal k Olimpiji in je bil igralec prvenstva ter eden najzaslužnejših za naslov. Res si želim, da bi se to pomirilo in da bi v miru igrali naprej. Zanima me le športno vzdušje, igral pa bo tisti, ki bo dober na igrišču. Navijači imajo svojo pravico, ali je Roka to motilo, pa morate vprašati njega. Vsekakor je bolje, če ti navijači vzklikajo 'bravo' …"



ŠPORTNO-STROKOVNA ODLOČITEV
Tudi zaradi poraza pa je bil kakopak vidno razočaran. "Domžale so izkoristile svoje priložnosti in zadele. Zelo hitro. Mi smo prvi polčas odigrali zelo slabo, nerazumljivo se je žoga preveč 'nabijala' naprej, v nadaljevanju smo prevzeli niti v svoje roke in igrali bolje. Toda v zaključku napadalnih akcij, predvsem pri predložkih in strelih na gol, nismo bili dovolj natančni. Na koncu smo ostali brez točk, in če ne zabiješ gola, nimaš kaj dodati," je bil realen Pušnik, ki je hkrati pojasnil, zakaj je tokrat v ogenj poslal kar tri takšne, ki so bili pred tem na hladnem: "Poglejte, sem že povedal … Poznam slovensko sceno in igralce. Rekel sem tudi, da bom dal v igro tiste, ki bodo v teh nekaj treningih pred tekmo pokazali, da so se pripravljeni boriti, da so pripravljeni teči. Andraž in Rok sta zame reprezentanta, izkušena nogometaša, ki si zaslužita igrati. Mogoče nista optimalno pripravljena, ampak tudi drugi niso kaj posebej nad njima, tako da … To je bila moja športno-strokovna odločitev, nič drugega."

Članki iz rubrike