pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 12.08.2021 11:24:20

Prava drama nasprotnikov OLIMPIJE! Zdaj je jasno, zakaj jih včeraj ni bilo v STOŽICAH, obtičali so v ...

nkolimpija.si
Nasprotniki Olimpije v 3. krogu kvalifikacij za konferenčno ligo so doživljali pravo dramo.

Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo izgubili na gostovanju na Portugalskem, Santa Clara je bila boljša z 2:0. Obeti za povratno tekmo v Stožicah niso bili najboljši, a dejstvo je, da imajo Portugalci v zadnjih dneh ogromno težav.


Portugalci so tik pred odhodom v Slovenijo v svojih vrstah odkrili kar 10 okužb s koronavirusom, od tega je bilo 9 nogometašev in 1 član strokovnega vodstva. A to niso bile edine težave za Portugalce, ki so tako v Slovenijo prispeli le s 14 nogometaši. Piar služba Olimpije je včeraj zgodaj popoldan medije obvestila, da je napovedana novinarska konferenca Santa Clare odpovedana. Razloga pri zmajih niso navedli, toda nekako logično je bilo pričakovati, da Portugalci preprosto niso imeli ne želje ne volje stopiti pred predstavnike sedme sile po tem, kar se jim je zgodilo, in da so preprosto želeli čim prej v svoj mehurček, da ne bi pred nocojšnjim obračunom v Stožicah nenadejano ostali še brez kakšnega nogometaša.

A kaj ko ni bil koronavirus tisti, ki je poskrbel, da Daniel Ramos pred nocojšnjim povratnim obračunom tretjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo ni stopil pred novinarje. Za to, da Santa Clara v Stožicah ni organizirala novinarske konference, je krivo – pokvarjeno letalo! Da, portugalski prvoligaš je imel v teh dneh zares obilico smole, pika na i, češnja na vrhu torte pa je bilo še pokvarjeno letalo, ki je poskrbelo za večurno zamudo, Portugalci so v slovensko prestolnico namesto v popoldanskih urah prispeli šele v večernih, zaradi česar je odpadla novinarska konferenca, prav tako pa nogometaši Santa Clare niso niti preizkusili zelenice največjega slovenskega stadiona. Kaj točno se je zgodilo? Nogometaši Santa Clare so z Azorov najprej poleteli proti Portu, kjer bi morali presesti in se nato z drugim letalom odpeljati do Letališča Jožeta Pučnika, toda ko so prispeli v Porto, drugega jeklenega ptiča tam enostavno ni bilo. Slednji je namreč doživel okvaro na letu proti Portu in moral prisilno pristati v Lizboni, zato je bil let Santa Clare prestavljen za kar štiri ure in pol.

Članki iz rubrike