stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
1 15.03.2024 09:14:24

Glavni sponzor Maribora toži Šulerja! Zakaj? Športni direktor vijoličastih razkriva: Trdijo, da sem ...

Drago Wernig - TAKA
Novica, da glavni sponzor mariborskega kluba, Zavarovalnica Sava, d. d., na Okrožnem sodišču v Mariboru toži športnega direktorja vijoličastih, Marka Šulerja, v Sloveniji zelo odmeva. Včeraj nam je v telefonskem pogovoru snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo razkril svoje videnje celotne situacije in predstavil svoj pogled, zakaj zavarovalnica po njegovem mnenju ni upravičena do 37.596,00 evrov, kolikor jih želi izterjati od njega.

"Res ne vem, zakaj bi bilo to novinarjem športnega časopisa zanimivo, glede na to, da gre za zasebno zadevo, toda v vašo uredniško politiko se ne bom vtikal," nam je na začetku pogovora dejal športni direktor vijoličastih, vidno nezadovoljen z dejstvom, da je njegov pravdni postopek, ki je potekal na Okrožnem sodišču, pristal v javnosti. Po kratki izmenjavi mnenj, kjer smo mu poskušali predstaviti, da je zgodba, kako glavni sponzor kluba toži športnega direktorja taistega kluba, za širšo javnost seveda zanimiva in da je sam javna oseba, se je snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo odločil, da nam ponudi svoj vpogled v sodni primer. "Gre za zadevo, ki je stara že dve leti. S svojim avtomobilom sem bil udeležen v prometni nesreči, kjer sem se poskušal izogniti srni in sem pri tem zadel neki štor, tako da sem precej poškodoval avtomobil, uničil celotno podvozje. Avto je bil 'totalka'. Po prometni nesreči je avtomobil sam poklical SOS, avtomobilsko asistenco, kjer so me povprašali, kaj se je zgodilo. Povedal sem jim in ..."

CELOTEN POGOVOR Z MARKOM ŠULERJEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: šuler, maribor

Članki iz rubrike