franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 15.11.2014 20:30:49

Proti Kolumbiji močno oslabljeni

Nikola Miljković
Slovenija je še drugič izgubila v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, že čez tri dni pa varovance Srečka Katanca čaka nova tekma. Prijateljska, proti izvrstni reprezentanci Kolumbije. Naša izbrana vrsta bo nastopila v zelo okrnjeni zasedbi.

Srečko Katanec se je že pred časom odločil, da bo na prijateljski tekmi proti Kolumbiji preizkušal nekatere nove obraze, le za to priložnost je namreč vpoklic dobilo sedem igralcev, ki jih v Londonu ni bilo.


Robert Berić (Rapid), Damjan Bohar (Maribor), Goran Cvijanović (Rijeka), Džengis Čavušević (St. Gallen), Erik Janža (Domžale), Petar Stojanović (Maribor) in Benjamin Verbič (Celje) se bodo reprezentanci priključili jutri, jasno pa je, kdo od stadnardnih članov izbrane vrste proti Južnoameričanom ne bo igral.

Milivoju Novakoviću in Zlatanu Ljubijankiću je Katanec že pred časom dovolil, da zapustita reprezentančni tabor in oditeta na pomoč svojima kluboma, ki se borita za obstanek, proti Kolumbiji pa bodo počivali tudi Samir Handanović, Mišo Brečko, Boštjan Cesar, Andraž Kirm in Dalibor Stevanović.

Članki iz rubrike