gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
0 16.11.2014 15:44:21

Sedem svežih, najstnice in Nole

Po porazu na Wembleyju slovensko reprezentanco jutri čaka še zadnja letošnja obveznost, izbranci selektorja Srečka Katanca se bodo v Stožicah v prijateljski preizkušnji pomerili s Kolumbijo. Južnoameričanom se bodo postavili po robu v okrnjeni zasedbi.

Tako kot je napovedal, bo Srečko Katanec proti odlični Kolumbiji preizkusil nekatere nove moči, včeraj opoldne so se izbrani vrsti tako pridružili Robert Berić (Rapid), Damjan Bohar (Maribor), Goran Cvijanović (Rijeka), Džengis Čavušević (St. Gallen), Erik Janža (Domžale), Petar Stojanović (Maribor) in Benjamin Verbič (Celje), na drugi strani so številni iz londonske ekipe dobili prosto.

Selektor je že pred časom razkril, da se bosta lahko Milivoje Novaković (Shimizu S-Pulse) in Zlatan Ljubijankić (Omiya Ardija) vrnila na pomoč svojima kluboma, ki se borita za obstanek v japonski prvoligaški druščini, na igralni površini v Stožicah prav tako ne bomo videli Samirja Handanovića, ki ga bo pri Interju pozdravil nov trener Roberto Mancini, Kevina Kampla, ki se je odpravil v Salzburg na dodatne preglede poškodovane stegenske mišice, Boštjana Cesarja (Chievo), Miša Brečka (Köln), Andraža Kirma (Omonia) in Daliborja Stevanovića (Torpedo).


Prvi trening v osveženi zasedbi bo slovenska reprezentanca opravila v Lescah, zadnji trening pred dvobojem s Kolumbijci bo v ponedeljek popoldne v Kranju. Še prej bo Srečko Katanec na tiskovni konferenci na Brdu pri Kranju razkril svoja pričakovanja, vodilni možje NZS pa bodo predstavili tudi načrte gradnje nacionalnega trening centra na Brdu.

Kolumbijska reprezentanca bo edini trening v Ljubljani opravila v ponedeljek ob 17.30 za zaprtimi vrati stadiona v Stožicah, pred tem bodo pred sedmo silo stopili selektor Jose Pekerman in dva njegova izbranca. Južnoameriški ekmeci so se sicer v preteklih dneh prav tako mudili v Londonu, kjer so v prijateljski preizkušnji z 2:1 premagali ZDA, po zaostanku v prvem polčasu sta v nadaljevanju v polno zadela Carlos Bacca in Teofilo Gutierrez.

Kolumbijci se na sončni strani Alp umikajo v popolno izolacijo, med njimi je ob odsotnosti Radamela Falcaa tudi prvi zvezdnik James Rodriguez, ki je bil po koncu tekme na Craven Cottagu ujetnik številnih najstnic, nakar se je naslednji dan še sam odpravil v lov za enim od svojih ljubljencev, v O2 Areni se mu je izpolnila velika želja spoznati najboljšega tenisača sveta. "Čutim veliko zadovoljstvo, ker sem spoznal teniškega fenomena - Novaka Đokovića," je vezist Reala zapisal na svojem instagram profilu.

Članki iz rubrike