franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 28.01.2015 12:52:58

Na klopi nekdanjega evropskega prvaka?

Nikola Miljković
Slaviša Stojanović naj bi imel na mizi neverjetno mamljivo ponudbo za vrnitev nazaj v reprezentančni nogomet.

Naslov srbskega prvaka s Crveno zvezdo je Slaviši Stojanoviću več kot očitno še kako dvignil ugled. Pred meseci mu je tudi to odprlo vrata do elitne belgijske lige, kjer vodi Lierse, zdaj pa se je znašel celo v kombinacijah za novega selektorja reprezentance Grčije!


Torej tiste države, ki je leta 2004 na turnirju na Portugalskem senzacionalno postala evropski prvak. In ki je konec koncev lani zaigrala tudi na svetovnem prvenstvu v Braziliji. Po koncu slednjega se je od selektorske klopi poslovil Fernando Santos, ki ga je nato nasledil Claudio Ranieri. Toda Italijan je katastrofalno startal v kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2016. V prvem krogu je doma izgubil z Romunijo, nato v gosteh le remiziral s Finsko, sodu pa sta dno izbila poraza s Severno Irsko in celo Ferskimi otoki! Ranieri je pričakovano dobil nogo, nakar je vajeti prevzel Kostas Canas – a le začasno.

Grška zveza zdaj išče novega selektorja, med kandidati pa se je očitno znašel tudi Ljubljančan. Če gre seveda verjeti grškim medijem. "Če je to res, sem res počaščen," je za Srbija Danas povedal nekdanji selektor Slovenije in pristavil: "Ni majhna stvar, če te pokliče nekdanji prvak Evrope. Ampak morda bo znal moj menedžer povedati kaj več o tem. Sam sem povsem osredotočen na Lierse. Nujno rabimo zmago." Kaj bi Stojanovićevo morebitno imenovanje na položaj selektorja tako ugledne reprezentance pomenilo za ves slovenski nogomet, pa jasno ni potrebno izgubljati besed ...

Članki iz rubrike