sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

tp
tp
0 21.05.2015 13:54:36

Angleži v Stožicah s tremi novinci

Reuters
Selektor angleške izbrane vrste Roy Hodgson je objavil seznam 23 nogometašev, na katere računa na prijateljski tekmi z Irsko in na kvalifikacijski tekmi s Slovenijo.

Angleži v slovensko prestolnico prihaja v nedeljo, 14. junija, pred tem pa bo odigrala še eno prijateljsko tekmo z republiko Irsko. Na seznamu Roya Hodgsona so se znašli tudi trije novinci, in sicer napadalca QPR-ja Charlieja Austina in Leicesterja Jamieja Vardyja, svoj prvenec pa bo dočakal tudi vratar Burnleyja Tom Heatona. "Imamo močno ekipo in vesel sem, da lahko pozdravim tri novince, ki bodo dobili priložnost zaradi evropskega prvenstva do 21 let. Videl bom, kako lahko pomagajo ekipi. Vsi trije so imeli dobre klubske sezone v težkih okoliščinah. Upam, da ne bomo več izgubili igralcev," je ob razkritju seznama povedal Hodgson.

Charlie Austin je priložnost dobil zaradi poškodbe Daniela Sturridga, zaradi EP do 21 let pa Hodgson ne more računati niti na Harryja Kana, Dannyja Ingsa in Saida Berahina, podobna zgodba je tudi z Vardyjem. "Selektorju mlade reprezentance Garethu Southgatu sem dal besedo, da bo lahko imel prvi izbor in ko je bil zadovoljen s svojim izborom, sem se jaz organiziral. Ni bilo nobenega konflikta, toda ne pravim, da nima igralcev, ki bi jih tudi jaz rad imel," je o tej temi še povedal Hodgson. 


Angleži so lani v Londonu Slovenijo premagali s 3:1 in so brez poraza prvi v skupini E, medtem ko je Slovenija s tremi zmagami in dvema porazoma z istim številom točk kot Švica na tretjem mestu.


Seznam angleške reprezentance

Vratarji: Robert Green (Queens Park Rangers), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley)

Branilci: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United)

Vezisti: Ross Barkley (Everton), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Ryan Mason (Tottenham Hotspur), James Milner (Manchester City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal)

Napadalci: Charlie Austin (Queens Park Rangers), Wayne Rooney (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal)

Članki iz rubrike