oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

gv
gv
0 26.06.2016 15:55:09

Šala Piquejeve izbranke ni bila najbolje sprejeta

Priljubljena kolumbijska pevka in izbranka Gerarda Piqueja Shakira se zna tudi pošaliti, njena zadnja šala pa ni bila najbolje sprejeta.


Izbranka španskega nogometnega zvezdnika in člana Barcelone Gerarda Piqueja je že dolga leta znana kolumbijska pevka Shakira. Par ima skupaj tudi dva otroka, pogosto pa ga spremlja(jo) tudi na različnih tekmah.


Tako je odpotovala tudi v Francijo, kjer te dni poteka evropsko prvenstvo, tudi sama pa podrobno spremlja dogajanje v deželi galskih petelinov. Tako ji ni ušel čudovit zadetek švicarskega nogometaša Xherdana Shaquirija, njegov zadetek pa je izkoristila za šalo prek twitterja. Na tem priljubljenem družabnem omrežju je zapisala: "Prvič v zgodovini se je zgodilo, da je par dosegel zadetek na evropskem prvenstvu - Pique in Shaquiri!!!"

Seveda je tukaj mislila na podobnost med Shaquiri in Shakira, kljub temu pa njena šala ni bila najbolje sprejeta. "Pojdi raje pisati svojo glasbo", "Za en drek komentar", "Nisem presenečen, da je tvoj smisel za humor nesmiseln. Tako kot od Piqueja", so se glasili le nekateri od mnogih komentarjev.

Značke: shakira, pique, francija

Članki iz rubrike