sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

rb
rb
0 04.03.2015 13:56:20

Kek (skoraj) kot predstojnik klinike

Profimedia
Nekdanji selektor slovenske reprezentance in njegovi varovanci bodo popoldne potrjevali napredovanje v četrtfinale hrvaškega pokalnega tekmovanja.

V Sloveniji je danes v središču pozornosti večni derbi v Stožicah, na Hrvaškem so na sporedu tri povratne tekme četrtfinala pokalnega tekmovanja, Dinamo si je prek Istre že zagotovil nastop v polfinalu.


Popoldne bi to moralo uspeti tudi nogometašem Rijeke, ki so na svoji Kantridi premagali Lokomotivo s 4:1, na stadionu v Kranjčevićevi ulici v Zagrebu bi morali prednost ohraniti. Navkljub spoznanju, da bo ekipa močno zdesetkana, kar devet igralcev je namreč poškodovanih. Reški novinarji so se pošalili, da je Matjaž Kek na včerajšnji tiskovni konferenci ob pojasnjevanju vseh težav v moštvu bolj kot na trenerja spominjal na predstojnika klinike.

"Smo v fazi, ko se v kratkem obdobju zgodi več poškodb. Ne gre za nič hujšega, toda če ne odigraš tekme ali dveh, hitro izpadeš iz želenega ritma. Nekateri igralci čakajo priložnost, zdaj jo bodo dobili. Fantje zares dobro delajo in prepričan sem, da bodo tisti, ki jih bom uvrstil v ekipo, dali vse od sebe," je povedal mariborski strokovnjak in poudaril: "Kljub lepi prednosti si lahkomiselnosti niti po naključju ne smemo privoščiti. To bi nas lahko drago stalo, pokalne preizkušnje so specifične. V nastalem položaju moramo strniti vrste, biti pogumni, angažirani in samozavestni. Če se bomo na igrišču postavili, kot je treba, če bomo na agresivnost tekmecev odgovorili z enako mero, potem bomo slavili."

Članki iz rubrike