pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 19.05.2015 08:50:04

Rene Krhin: Nisem želel tvegati

vszi
Rene Krhin je bržčas že odigral zadnjo tekmo v dresu Cordobe, kjer je po dolgem času vnovič zadihal s polnimi nogometnimi pljuči. Zeleno-beli iz Andaluzije v prihodnji sezoni ne bodo več igrali med špansko elito, toda za slovenskega vezista je vendarle najpomembnejše, da se je vrnil v tekmovalni ritem, kar je gotovo dober obet za prihodnost.

Cordoba je v nedeljo v predzadnjem krogu primere division gostila Rayo Vallecano, ki je bil boljši z 2:1, 24-letnik iz Jakobskega Dola je bil na igrišču le do 41. minute, ko je moral zaradi poškodbe predčasno z igrišča. "Dobil sem močan udarec v koleno, ki mi je nekaj preglavic povzročalo že pred tekmo, zato nisem želel ničesar tvegati," je razkril Rene Krhin, ki prihodnji konec tedna na gostovanju pri Eibarju skoraj zanesljivo ne bo igral: "Če ne bom povsem zdrav, to ne bi imelo pravega smisla, poleg tega naj bi trener priložnost ponudil nekaterim, ki so do zdaj igrali manj." 

V Cordobi ima status posojenega igralca Interja, s katerim ima še enoletno pogodbo, toda bolj ali manj je jasno, da se v Milano ne bo vrnil. "Bomo videli, kaj bo prinesel prestopni rok, a nikakor ne bi nasprotoval temu, da bi ostal v Španiji. Obstaja zanimanje nekaterih klubov, prav tako kot možnost odhoda v Anglijo, ampak za tovrstne napovedi je v tem trenutku še prezgodaj," je zaključil Rene Krhin.

Članki iz rubrike