zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

tp
tp
0 16.05.2015 09:02:02

Mancini o Handanoviću: Želi si igrati v ligi prvakov

Nikola Miljković
Bolj se sezona približuje h koncu, veliko več ugibanj in špekulacij o odhodih in prihodih igralcev bomo lahko slišali. Nekatera ugibanja pa imajo precej večjo težo od drugih.

Med najbolj vročimi nogometaši bo to poletje spet tudi Samir Handanović, ki ne skriva svojih visokih ambicij, Inter pa se tudi letos ne more pohvaliti s kakšnim večjim uspehom. Slovenski čuvaj mreže je že pred nekaj dnevi za italijanske medije povedal, da njegovo (ne)nadaljevanje kariere pri črno-modrih ni povezano z denarjem.


Pred sobotno tekmo z Juventusom je Handanoviću, oziroma bolje rečeno o njegovi prihodnosti, nekaj besed namenil tudi trener Roberto Mancini: "Bomo videli, kaj se bo zgodilo z njim. Je eden najboljših vratarjev v Evropi in želi si igrati v ligi prvakov," je dejal italijanski strkovnjak in ob tem zelo konkretno namignil na to, da klub in igralec nima skupne prihodnosti.  

"Gre za veliko Samirjevo željo, ob kateri ga čakajo zelo pomembne odločitve. Presoditi mora, kako dobri bomo v nalsednji sezoni in ali sploh želi čakati še eno leto. Treba je priznati, da se v podobnih položajih take želje nogometašev ponavadi uresničijo,"
je dejal. Najbolj vplivni italijanski mediji so prepričani, da je zgodba končana, pri Interju pa naj bi se že spogledovali s Petrom Čechom. 

Članki iz rubrike