pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 15.05.2015 13:22:07

Stojanović: Zvezda me ni poklicala

Nikola Miljković
Srbski mediji so včeraj postregli z novico, da si pri Crveni zvezdi želijo na klop vrniti trenerja Slavišo Stojanovića, zdaj pa se je na tovrstna namigovanja odzval tudi Stojanović sam.


Nekdanji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, ki je moral v lanski sezoni kljub osvojitvi naslova srbskega prvaka zapustiti vroči trenerski stolček beograjskega velikana, je za Telegraf dejal: "Kar lahko povem je to, da me iz kluba nihče ni poklical. Ni bilo niti kakršnihkoli kontaktov ali pa pogovorov o vrnitvi na trenersko klop Crvene zvezde."


Če bi se strani resnično dogovorili za sodelovanje, potem bi Stojanovič na trenerskem stolčku Zvezde zamenjal svojega naslednika Nenada Lalatovića, ki je pred dnevi razkril, da se bo po koncu sezone poslovil z mesta trenerja. Toda vnovično sodelovanje se zdi bolj malo verjetno, saj slovo ni bilo ravno prijateljsko, Zvezda pa slovenskemu strokovnjaku še zmeraj ni plačala vseh zaostalih obveznosti.

Beograjski rdeče-beli so sicer v letošnji sezoni ostali brez možnosti za ubranitev naslova, nekaj krogov pred koncem ga je namreč osvojil goreč mestni tekmec Partizan. Zdaj jim je preostal boj za drugo mesto, tesno za petami pa jim sledi še en beograjski klub, in sicer Čukarički.

Članki iz rubrike