pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

liz
liz
0 23.05.2015 17:30:31

Matavž prinesel Evropo (video)

vszi
Augsburg, ki se je leta 2011 prvič uvrstil v nemško bundesligo, preživlja izjemne čase.

Potem ko je lansko sezono končal na osmem mestu in se mu je nastop v evropskih pokalih le za malo izmuznil, se bo vsem v klubu želja po nastopanju na mednarodni sceni uresničila v naslednji sezoni.


Nogometaši Augsburga so v zadnjem krogu bundeslige danes gostovali pri najuspešnejši ekipi pomladi Borussii Mönchengladbach. Domači so povedli po dobre pol ure igre in gostom ni kazalo dobro.

V drugem polčasu pa so se stvari obrnile na glavo. V 61. minuti so domači ostali brez izključenega Nordtveita in Augsburg je le enajst minut pozneje izkoristil številčno prednost ter izenačil prek Hojbjerga, v 77. minuti pa so gostje že vodili.

Svoj tretji zadetek v sezoni je dosegel rezervist Tim Matavž, ki je v igro vstopil v 53. minuti. Šempetrčan, ki je imel letos obilo težav s poškodbo, se je odlično znašel v kazenskem prostoru, po Parkerjevem predložku je bil najvišji v skoku in s približno devetih metrov žogo z glavo poslal v daljši kot nemočnega domačega vratarja.

Za piko na i je v sodniškem podaljšku poskrbel še en rezervist Molders, zadel za 1:3 in Augsburg je sezono končal celo na petem mestu.

Članki iz rubrike