volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

eč
0 08.06.2015 22:03:47

Ne, ne in še enkrat več ne – nič ne drži!

Profimedia
Oglasil se je agent slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

Ko si tako kvaliteten nogometaš, kot je to Samir Handanović, se moraš sprijazniti tudi z medijskim pritiskom. Ta se kaže v številnih oblikah, v Italiji pa je zlasti razširjeno predvsem nekaj: vsesplošne govorice, ki nikdar ne pojenjajo. O vratarju slovenske reprezentance se na Apeninskem polotoku na glas govori že več mesecev, na vsakih nekaj dni pa v javnost pride drugačna zgodba. In doživeli smo že skorajda vse: Handanović je praktično že zapustil Inter, prav tako je praktično že podpisal novo pogodbo. Z eno nogo je bil že pri Liverpoolu, z drugo pri Romi, če bi imel še tretjo in četrto, bi bil tudi pri Manchester Unitedu in Paris Saint Germainu.


Vse lepo in prav, tudi to je del kolesja, ki poganja ta neverjeten svet nogometa. A ko vse skupaj preseže mejo dobrega okusa, je potrebno temu narediti konec. In to se je odločil storiti tudi Handanovićev agent, ki je bil sicer v preteklosti precej redkobeseden glede prihodnosti visokoraslega Ljubljančana. Zdaj pa je vendarle povedal nekaj več.

"Manchester United, Paris Saint Germain in še kdo – vse to so zgolj govorice in medijsko špekuliranje," se je odzval Federico Pastorello in nadaljeval: "Kar zadeva rdeče vrage, ni nič res. Nikdar se nisem pogovarjal z Unitedom. Čeprav je nogometna tržnica nepredvidljiva, pa lahko več ali manj izločim možnost, da bo šel Samir na Old Trafford. Vsekakor nam zanimanje drugih klubov daje zadovoljstvo, toda dejstvo je, da želi Handanović zmagovati z Interjem. Pogajanja se tako nadaljujejo, zadnja beseda pa je blizu. Morda je malce preveč optimistično, da bi lahko z 90-odstotno gotovostjo trdil, da bo Samir ostal, toda možnosti za to so vseeno visoke. Vsak želi seveda igrati v ligi prvakov, to je normalno. A Samir bi rad to dosegel z Interjem. Zadnje sezone niso bile pretirano uspešne, toda če se bo uspel dogovoriti za novo pogodbo, bi lahko celo končal kariero pri Interju."

Članki iz rubrike