roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

eč
0 07.06.2015 17:49:30

Vi nam vašega, mi vam našega

Profimedia
Saga glede prihodnosti Samirja Handanovića se še kar nadaljuje, spet je prišlo do preobrata.

Zdi se nam, da se glede prihodnosti Samirja Handanovića ponavljamo kot pokvarjena plošča, toda kaj, ko je vse skupaj še naprej najbolj podobni čisto pravi mehiški telenoveli. Ko se zdi, da je po seriji takšnih in drugačnih zapletov vendarle že vse rešeno in zaključeno, spet pride do preobrata. Pred dnevi so tako italijanski mediji poročali, da je Roberto Mancini, trener Interja, slovenskega vratarja prepričal v obstanek, zdaj od tam spet prihaja drugačna informacija. Ljubljančan namreč še vedno ni podaljšal pogodbe, menda se spet zatika pri višini letne plače.


Prav tako naj bi na San Siro prišla druga uradna ponudba za Handanovića. Medtem ko je Inter prvo gladko zavrnil, saj je Roma ponudila občutno premalo, naj bi zdaj na vrata nerazzurrov potrkal kar Paris Saint Germain. In ponudil nekaj, ker naj bi bilo Interju kot italijanskemu klubu zelo zanimivo: Parižani naj bi namreč v zameno za Handanovića nudili svojega vratarja Salvatoreja Siriguja. Slednji se je v štirih letih v Parizu dokazal kot eden najboljših vratarjev v Evropi, prav tako je mlajši od Handanovića.

Zakaj bi ga pri Paris Saint Germainu želeli zamenjati s starejšim Slovencem, je zagotovo zanimivo vprašanje. A morda ima v njihovih očeh Handanović pač nekaj, kar nekdanji vratar Palerma nima. Pa tudi PSG premor nekaj, kar si Handanović še kako želi: igra v ligi prvakov in osvaja lovorike. Bi bilo torej možno, da si bo Handanović v naslednji sezoni garderobo delil kar z velikim Zlatanom Ibrahimovićem?

Članki iz rubrike