IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ro
ro
0 04.05.2016 09:54:02

Bo Kek menjal svojo filozofijo? Ali odšel?

Profimedia
Mariborski strokovnjak se je na zadnji prvenstveni tekmi soočil z žvižgi s tribun.

Nogometaši Rijeke so se ob koncu tedna na svojem igrišču s Splitom razšli brez golov in omogočili Dinamu, da si je dva kroga pred koncem prvenstva zagotovil že enajsti zaporedni naslov prvaka. Varovanci Matjaža Keka niso navdušili, na udaru kritik se je znašel tudi mariborski strokovnjak. Na Rujevici se je bil prisiljen prvič soočiti z glasnimi žvižgi s tribun, ki so bili najbolj glasni v 63. minuti, ko se je odločil zamenjati Florentina Mateija, namesto njega je na igrišče poslal Marka Vešovića. Nekdanji selektor slovenske reprezentance se je obrnil proti gledalcem in odgovoril z nekaj gestikulacijami, nakar je le odmahnil z roko.


Kot je znano, Matjažu Keku že dalj časa očitajo pretirano obrambno držo ekipe in pomanjkanje atraktivnosti. "Gledalci so obrnili hrbet nogometu, ki v primeru, ko ni želenih rezultatov, izgubi smisel," so zapisali pri reškem Novem listu in dodali, da so pred kratkim nezadovoljstvo menda izrazili tudi njegovi sodelavci in igralci. Na kakšen način, niso razkrili, a so pomenljivo dodali, da trener v klubu nima več brezmejnega zaupanja veh in da gotovo preživlja najtežje trenutke na Reki.

"Če bo trener Rijeke tudi v prihodnji sezoni, je popolnoma jasno, da bo moral spremeniti svojo nogometno filozofijo," so še zapisali pri Novem listu, a poznavajoč mariborskega strokovnjaka je bolj ali manj jasno, da od svojega razmišljanja ne bo odstopil. Če bo ostal na Rujevici, pa je že drugo vprašanje ...

Članki iz rubrike