Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 23.06.2016 16:56:16

Balažic: Trudim se, da ne bi razmišljal o poškodbi

Fotolens.si/Aleš Cipot
Beograjski Partizan, ki je zadnje srbsko prvenstvo končal na drugem mestu (28 točk za Crveno zvezdo), se pripravlja na novo sezono.

Črno-beli so trenutno na Poljskem, kjer pilijo formo za nastop v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa, v katerem jih čaka boljši iz obračuna prvega kroga med Slavijo Sofijo in poljskim klubom Zaglebie Lubin.

Medtem ko s Partizanom vadi Miroslav Radović, ki je v zadnji sezoni z Olimpijo osvojil naslov slovenskega prvaka, pa slovenske ljubitelje nogometa veliko bolj veseli novica, da se je po osmih mesecih prisilnega počitka zaradi poškodbe križnih vezi, soigralcem pri vadbi pridružil tudi Gregor Balažic.



"Dolgo sem čakal na ta trenutek in zdaj sem zelo vesel, ker lahko delam skupaj s soigralci in se počutim kot nogometaš. Vse je izjemno, upam, da se bo tako nadaljevalo in da bo vse v redu. Rad bi spet igral tako kot sem v preteklosti, mogoče še boljše," je za Partizanovo spletno stran povedal 28-letni prekmurski branilec, ki upa, da bo še dolgo užival v poslu, ki ga ima najraje in da se podobna poškodba ne bo več ponovila. Priznal je, da je bil prvi del priprav, deset dni, ki so jih Beograjčani opravili doma, zanj zelo težek, kar je po težki poškodbi povsem normalno.

"Po takšni poškodbi je na začetku povsem normalno, da čutim nekaj bolečin, ampak mišice so močne in ni razloga za skrb. Trudim se, da ne bi razmišljal o poškodbi, ki je za mano, ampak me bolečina včasih še malo spomni nanjo. Težko je, a bo šlo. Vsak dan je boljše," je še povedal Balažic, ki se je nato obrnil proti prihajajoči evropski preizkušnji. Žreb Partizanu ni bil ravno naklonjen, toda občasni slovenski reprezentant se s tem ne obremenjuje: "Naša filozofija je, da moramo zmagovati. Ne bo lahko, ampak želimo napredovati, naš cilj je igranje v skupinskem delu lige Europa."

Članki iz rubrike