najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ro
ro
0 03.09.2016 20:36:13

Grafiti proti Pušniku in koprskemu menedžerju izbrisani, kako je Torcida sprejela nekdanjega Koprčana?

Grafitov, ki so danes zjutraj malce razgibali splitsko dogajanje, ni več.

Grafiti, ki so danes zjutraj zagledali luč sveta na parkirišču pod zahodno tribuno stadiona na Poljudu, so izbrisani. Kot smo poročali na naši spletni strani, so bili uperjeni proti predsedniku Ivanu Kosu, športnemu direktorju Mariu Brancu in glavnemu skavtu Saši Bjelanoviću (Kdo je Bjelanović???, Kje so Miki in naše legende?, Branco Mr. 5%!, Kos, odleti v svoje jato, dokler je še čas!!!), prav tako kot tudi proti trenerju Marijanu Pušniku. Kacinar + Pušnik = Memolla, je bila vsebina enega od sporočil na zidu pred klubskimi prostori. Tarča je bil torej tudi slovenski menedžer, ki je posredoval pri prestopu nekdanjega branilca prvoligaša z Bonifike, a je bil njegov priimek napisan napačno, vendar je jasno, da gre za Marcela Kačinarija iz Kopra.


A zdaj so grafiti torej že preteklost, samo po sebi pa se kakopak zastavlja vprašanje, kdo je bil avtor akcije? Predstavniki Torcide so menda zagotovili, da to ni bilo njihovo maslo in da najbolj goreči navijači niso bili vpleteni, bi lahko sklepali tudi po današnji prijateljski tekmi. Hajduk je s 3:1 premagal Široki Brijeg, Torcida je Hysena Memollo nagradila z aplavzom.

Očitno je torej šlo za samostojno diverzantsko dejanje nezadovoljnega privrženca dalmatinskega ponosa. Ali pa je morda kriv kak "stric iz ozadja" (da, tudi v Splitu jih ne manjka), ki sanja o stolčku na Poljudu. Kdo bi vedel?! Če si dovolimo biti malce zlobni, bi lahko navsezadnje šlo tudi za menedžerski obračun, v teh krogih takšnih in drugačnih zamer ter nevoščljivosti zares ne manjka ...

Članki iz rubrike