Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 01.10.2016 13:24:52

Kekovo sporočilo novinarjem: Lepo vas je poslušati, toda …

Grega Wernig
Nekdanji selektor slovenske reprezentance ob nadaljevanju niza uspehov ni evforičen.

Za nogometaše Rijeke še naprej ni ovir. Na uvodni tekmi 11. kroga hrvaškega prvenstva so bili z 2:0 boljši od Istre, med strelce se je vpisal tudi Matic Črnic, z deveto zmago ob dveh neodločenih izidih so se utrdili na vrhu lestvice.

"Zasluženo smo zmagali. Bili smo boljši, v večjem delu dvoboja smo prevladovali in v pravem trenutku dosegli dva gola. V razmerah, ki jih je ponujalo igrišče, je težko igrati, nevarnost preti iz vsake prekinitve, toda zadržali smo pravšnjo mero zbranosti. Na področju igre smo pokazali veliko," je bil po novem uspehu zadovoljen trener Rijeke Matjaž Kek.



Gostje so pokazali zrelost in marsikdo bi dejal, da so do zmage prišli v slogu velikih ekip. Rutinsko. "Lepo vas je poslušati," se je na tiskovni konferenci po tekmi na pohvale novinarjev najprej odzval mariborski strokovnjak in nato nadaljeval: "Toda mi smo še daleč od velike ekipe, je pa dejstvo, da smo po zadnjih uspehih polni samozavesti."

In kako daleč je Rijeka od velikega moštva? "Navijači imajo vso pravico sanjariti, prav tako kot novinarji pisati, ampak mi moramo ostati skromni, ponižni in pošteni. Zadovoljen sem s pristopom, nekateri igralci so daleč od želene telesne pripravljenosti. V nogometu ni popolnosti. Smo na dobri ustvarjalni poti, imamo zanimivo ekipo, pred nami je pravi izziv. Veliko moramo delati in razmišljati le o enem – o naslednji tekmi," je s svojim prepoznavnim razmišljanjem postregel Matjaž Kek.

Članki iz rubrike