sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
3 18.12.2016 16:55:54

Kek zadovoljen, toda nekaj vendarle pogreša. In to bo spremenil!

Rijeka je jesen na hrvaškem prvoligaškem prizorišču končala brez poraza.

Nogometaši Rijeke so jesenski del prvenstva končali v svojem slogu. Z zmago. Na Rujevici so bili z 1:0 boljši od Istre in ohranili šest točk prednosti pred Dinamom, ki je slavil na derbiju s Hajdukom na Poljudu. Matjaž Kek in njegovi varovanci so se na zimski oddih odpravili brez poraza.

"Čestitke igralcem za prikazano. In za tisto, kar so pokazali skozi vso jesen. V prvem polčasu nismo realizirali nekaterih priložnosti, v nadaljevanju smo začeli padati na psihološkem področju, v zadnjih 20 minutah nas je rešil vratar Prskalo. A če bi vedeli, kakšna drama se je odvijala v zvezi z njegovim nastopom?Zahvaljujem se mu, prav tako kot zdravnikom, ki so ga pripravili, da je lahko stopil med vratnici. Pokazal je, kaj pomeni igrati s srcem za svoj klub," je bil po zadnji zmagi zadovoljen Matjaž Kek.


V nadaljevanju se je mariborski strokovnjak ozrl še na celotno jesen. "Kapa dol vsem v klubu. Vsem po vrsti. Igralcem, članom strokovnega vodstva, navijačem ... Odigrali smo fantastično jesen, nad vsemi pričakovanji, prav tako smo ustvarili sinergijo za navijači. Morda na Rujevici manjka še kakšnih tisoč ljudi več, toda pripeljali jih bomo in stadion napolnili do vrha. Ne pozabite, na domačem igrišču smo naredili niz desetih zmag.. Tako kot smo trenirali, smo igrali. Takšno število točk je pričakoval malokdo, zato je zadovoljstvo toliko večje."

Značke: rijeka, matjaž-kek, istra

Članki iz rubrike