profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.02.2017 08:33:07

Morda ne bo lige prvakov, bo pa Samir Handanović dobil nekaj drugega

Reuters
Koliko časa bo Samir Handanović še branil gol milanskega Interja?

Potem ko so morali nogometaši Interja v nedeljo zvečer na San Siru priznati premoč Romi (ta je derbi serie A dobila s 3:1), se je klub iz Milana spet nevarno oddaljil od glavnega cilja, ki ga neuspešno lovi že nekaj sezon zapovrstjo. Zdi se, da bodo nerazzurri tudi letos ostali brez lige prvakov, za tretjim mestom zaostajajo za šest točk, za nameček pa sta pred njimi tako Atalanta kot Lazio, tik pa za njimi pa tudi mestni tekmec Milan.


Če bo ostala liga prvakov nedosegljiva, se poraja vprašanje, kakšna bo prihodnost Samirja Handanovića. Slednji ni več rosno mlad, a še nikdar v karieri ni zaigral v najelitnejšem klubskem tekmovanju na zemeljski obli. Če bi se torej odločil oditi drugam, da bi le okusil slast lige prvakov, res ne bi bilo presenečenje. Sploh, ker ga mediji vse čas povezujejo s številnimi drugimi klubi.

A kljub vsemu so Milančani menda lahko brez skrbi. Handanović naj bi namreč privolil v to, da bo ostal pri Interju, četudi se slednji ne bo prebil v ligo prvakov. Za nameček naj bi v kratkem podpisal celo novo pogodbo, ki bi bila bržčas zadnja res dobičkonosna v njegovi karieri. Dvaintridesetletni Ljubljančan naj bi se bil po poročanju italijanskih medijev na Inter pripravljen vezati vse do leta 2020, ob tem naj bi v zameno za zvestobo prejel tudi občutno povišico.

Članki iz rubrike