Šolta Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi...

Vladivostok Svet24.si

V Vladivostoku aretirali ameriškega vojaka, tja ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ru
ru
0 20.02.2016 08:45:26

Ko je že ime zadosten motiv

www.alesfevzer.com
V celjski dvorani Zlatorog se drevi obeta pravi rokometni posladek, slovenski prvak bo gostil tradicionalnega tekmeca iz nemškega Flensburga. Dvoboj 12. kroga lige prvakov se bo pričel ob 19.30.

Do konca skupinskega dela lige prvakov so še trije krogi, celjska zasedba pa ima trenutno tri točke zaostanka za poljsko Wislo iz Plocka ter štiri za hrvaškim Zagrebom. Po današnjem obračunu s severnonemško tekmico se bo 27. februarja v gosteh pomerila s hrvaškim Zagrebom, 5. marca pa bo gostila turški Bešiktaš iz Istanbula.

Slovenski prvak se bo v primeru, da na zadnjih treh tekmah osvoji tri točke, Wisla pa na zadnjih dveh tekmah - v sredo zvečer je že izgubila v nemškem Kielu s 24:26, v zadnjih dveh tekmah pa bo doma gostila francoski PSG in gostovala v madžarskem Veszpremu - nobene, uvrstila v osmino finala najbolj imenitnega klubskega tekmovanja na stari celini.



POTEKO O FLENSBURGU
Krožni napadalec Celja PL Vid Poteko je današnjemu tekmecu namenil izbrane besede: "Že samo ime rokometni klub Flensburg nas mlade igralce v Celju motivira. To, da je zmagal na zadnjih osmih tekmah v ligi prvakov, samo kaže na njegovo kakovost. V svoji ekipi ima na vsakem položaju po dva enakovredna igralca, zato ima trener veliko izbire, koga poslati v igro. S tem lahko narekuje zelo hiter tempo igre, poleg tega pa ima v golu vratarja Mattiasa Andersona, ki je v neverjetni formi. Flensburg mi je zelo všeč, igra izjemno hiter in kombinatoren rokomet z ogromno rotacijami. Je nedvomno ena najboljših ekip v Evropi."

Članki iz rubrike