pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

muk
muk
0 24.07.2015 09:00:00

Trimo le z enim novincem

Arsen Perić
Trebanjski rokometaši bodo s pripravami pričeli v ponedeljek.

Dolenjci so se v lanski sezoni uvrstili v polfinale, prvenstvo končali na četrtem mestu in v slovensko rokometno orbito znova lansirali nekaj novih imen. Cilji pred novo sezono so podobni, ostati v širšem slovenskem vrhu, pa čeprav so poleti znova, bogsigavedi katerič, ostali brez nekaterih nosilcev igre. Vratar Rok Jelovčan je nov izziv našel v Švici, kjer bo branil mrežo drugoligaša Möhlina, Jaka Ferkulj se seli v Dobovo, Gregor Potočnik se je vrnil v matično Celje, po dveh desetletjih pa je igralsko pot zaključil kapetan Marko Radelj. Precej manj zajetna je rubrika z novinci, v njej je za zdaj le ime Miloša Djurdjeviča, 26-letnega levega zunanjega, ki je celotno kariero igral v Sevnici, ostale vrzeli pa bodo zapolnili iz lastnih rezerv.


"Nova sezona, novi cilji. Že kar nekaj sezon zapored imamo odlične rezultate in ta niz želimo nadaljevati, čeprav bo letos še težje. Delali bomo na sebi, na svoji igri in odnosu. Želim, da bomo zopet zelo motivirani in lačni novih zmag. Ekipa je po imenih slabša kot lani, edini novinec je Miloš Djurdjevič, ostale pozicije pa bomo zapolnili z notranjimi rezervami in nekaterimi novimi mladinci. Delali bomo vestno in zavzeto, vložili bomo, kot ponavadi, veliko energije. Cilje si bomo zastavili sami znotraj ekipe, želimo pa ostati v širšem vrhu slovenskega rokometa," se nadeja trener Roman Šavrič, ki na pripravah lep čas ne bo mogel računati na Matica Kotarja in vratarja Žigo Urbiča, ki se s kadetsko reprezentanco pripravljata na nastop na avgustovskem SP v Rusiji.

Trimo si je sicer priigral tudi vozovnico za pokal EHF, a se je v časih, ko se dvakrat obrne vsak evro, v slogu tistega previdnost je mati modrosti, ni odločil za sodelovanje.

Članki iz rubrike