franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 28.09.2015 11:08:59

Celje dober mesec dni brez Zarabca

Nikola Miljković
Ko ima hudič mlade, jih ima veliko. Ne samo, da so v sobotnem večeru po harakiriju v zaključku ostali praznih rok, za dober mesec dni so ostali še brez Mihe Zarabca.

Slednji se je po poškodbi komaj dobro vračal na igrišča, bil je le bleda senca Zarabca iz pretekle sezone, v (pred)zadnjem napadu pa je za nameček obnovil poškodbo stegenske mišice. Nekaj centimetrska raztrganina in Zaro bo moral počivati dober mesec dni. V tem času pa Celjane čaka peklenski ritem. Po sredinem ogrevanju s Sevnico bodo v devetih dnevih na to odigrali tekme z Wislo, Gorenjem in Flensburgom.

In še dobra novica kar se celjskih organizatorjev igre tiče, David Razgor, ki bi se mu konec sezone iztekla pogodba, je obljubil/podaljšal zvestobo celjskemu klubu še za nadaljnji dve leti. "Ponudbo mojega kluba sem sprejel brez premisleka. Vesel sem bil ponujene možnosti, da v Celju ostanem še naslednji dve sezoni. To je moje, mesto, moj klub in za igralca ni lepšega, kot da lahko nastopa za svoj kraj. Verjamem, da sem dokazal, da lahko klubu s svojimi igrami veliko dam in da lahko soigralci računajo name. Verjamem tudi, da nam bo uspelo uresničiti klubske cilje, čeprav se zavedamo, da to ne bo lahko, vendar prepričani smo v svoje sposobnosti."

Značke: celje-pl, zarabec, razgor

Članki iz rubrike