nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 06.10.2015 09:30:14

Tudi Poteko podaljšal

Nikola Miljković
Vid Poteko, steber obrambe, ostaja v Celju še dve dodatni sezoni.

Potem, ko je v prejšnji ponedeljek celjski klub podaljšal sodelovanje z Davidom Razgorjem, je danes enako storil še z Vidom Potekom. Celjski steber obrambe bo v mestu ob Savinji nastopal še dodatni dve sezoni, čeprav je imel kar nekaj ponudb iz tujine.


Tudi Poteko je otrok celjskega kluba in je s predanim delom iz čistega obrambnega specialista napredoval v kompletnega krožnega igralca, še vedno pa je v obrambi praktično nezamenljiv člen celjske postave. S tem je postal zanimiv tudi za številne evropske klube in na njegov naslov so prispele zelo konkretne ponudbe, a se je odločil ostati v svojem matičnem klubu. Do danes je za člansko ekipo Celja Pivovarne Laško zbral točno 200 nastopov (19. mesto na večni lestvici nastopov za Celje), v katerih je dosegel 266 zadetkov. Klub se je z njim dogovoril za podaljšanje pogodbe še za dve sezoni in sicer vsaj do izteka sezone 2017/2018.

»Verjamem, da sem s podaljšanjem pogodbe sprejel najboljšo možno potezo. Tukaj lahko še veliko napredujem, ponudbe iz tujine so sicer godile, vendar to je moj klub in tu so moji prijatelji, soigralci. Ekipo sestavljajo večinoma v celjskem klubu vzgojeni igralci in v takšnih ekipah je veliko lažje vzpostaviti dobro vzdušje, ki tudi v prihodnje ne bo vprašljivo. V Celju je po moje daleč najboljše okolje za razvoj igralca, imamo vrhunske pogoje za delo in treninge in igramo tekme najvišjega ranga, več si igralec, kot sem jaz, ne more želeti. Tako se veselim prihodnosti tukaj, ko verjamem, da razvoj ne bo le oseben, temveč da se bomo tudi z ekipo še dvigali in postavljali nove mejnike.«

Značke: celje-pl, vid-poteko

Članki iz rubrike