franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

sta
sta
0 11.06.2016 20:23:57

Dean Bombač: To ni bilo to

Grega Wernig
Po prvem polčasu kvalifikacijskega dvoboja za uvrstitev na svetovno prvenstvo si je Slovenija v Celju proti Norveški priigrala šest zadetkov prednosti. Po srečanju so svoje razmišljanje o srečanju podali štirje slovenski reprezentanti.

Miha Zarabec: "Najprej bi se zahvalil publiki, ki nas je prišla vzpodbujat v takem številu. Oni so nam pomagali do zmage. Upam, da bo prednost zadoščala, ampak na Norveško moramo po zmago. Če se bomo šli branit, se lahko kaj zalomi. Dokazali smo, da lahko igramo z njimi, da kljub napakam imamo rezerve, ki jih moramo uveljaviti. Verjamem, da smo boljša ekipa."


Marko Bezjak: "Šli smo po zmago. To je bil cilj. Rezultat in malo golov nam dajejo dodatno samozavest. Na Norveškem moramo popraviti manjše napake. Mislim, da se bomo vrnili z ugodnim rezultatom in uvrstitvijo na SP."

Jure Dolenec: "Prednost je lepa, je na ravni, ki smo si jo zastavili. Pokazali smo dobro tekmo. Boljši smo bili, na žalost zgrešili številne sedemmetrovke in 100-odstotne priložnosti. Če ne, bi bila prednost še višja. Moramo biti zadovoljni. Še enkrat na glavo na Norveškem in skušati moramo zmagati, da ne bomo ogrozili prednosti."

Dean Bombač: "To danes ni bilo to, česar je Slovenija zmožna. Napad je bil zelo slab. Na koncu se nam je odprlo. Rezerv je še ogromno. Treba je ponoviti igro iz drugega polčasa in bomo zmagali."

Po prvem polčasu kvalifikacijskega dvoboja za uvrstitev na svetovno prvenstvo 2017 si je Slovenija v Celju proti Norveški priigrala šest zadetkov prednosti. Po srečanju so svoje razmišljanje o srečanju podali štirje slovenski reprezentanti.

Članki iz rubrike