stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 17.01.2017 21:03:14

Kaj so po srhljivki s Tunizijo povedali slovenski reprezentanti

Grega Wernig
Izbranci selektorja Veselina Vujovića po remiju s Tunizijci razumljivo niso bili pretirano zadovoljni, toda obračun s Španci vendarle pričakujejo povsem mirno.

"Vesel sem, da sem dosegel izenačujoči gol in ekipi priboril točko. Dejstvo je, da tekme nismo odigrali na pričakovani ravni, bilo je preveč napak, tudi pristop v tekmo ni bil maksimalen. Navkljub temu smo pokazali določeno kakovost, saj smo se vrnili po zaostanku petih golov in osvojili točko. Na končnici tunizijske tekme moramo graditi našo prihodnost v Franciji,"  je povedal Blaž Janc, Vid Kavtičnik je pristavil: "Začeli smo dobro in imeli vse niti igre v svojih rokah. V začetku drugega polčasa se nekako nismo ujeli, naredili smo preveč napak, kar so Tunizijci izkoristili. Z naše strani ni bilo hitrih golov, tudi obramba ni bila na najvišji ravni. Na tem prvenstvu ni lahkih tekmecev, to je dokazala tekma s Tunizijo. Na koncu smo se zbrali, naša obramba v zadnjih petih minutah ni prejela nobenega gola in izvlekli remi."

slovenija tunizija gw
Grega Wernig
Matej Gaber prav tako ni sijal od navdušenja: "Na koncu moramo biti zadovoljni z osvojeno točko. V zadnjih petih minutah smo nadoknadili visok zaostanek in pokazali določen značaj ekipe, ki se je sposobna izvleči iz velike zagate. Težko je igrati dve tekmi v dveh dneh, to se je najbolje videlo proti Tuniziji."


Svoja razmišljanja je razkril tudi Jure Dolenec: "Škoda, da nismo nadaljevali zmagovitega niza. Prvi polčas ni bil najboljši, a smo igrali dovolj kakovostno, za našo igro v drugi polovici tekme pa nimam komentarja. Nekaj več smo pokazali le v sami končnici. Tokrat se nam je izšlo, izvlekli smo vsaj točko. Povsem mirni pričakujemo Špance, v četrtek bomo skušali vzeti prvo mesto v skupini."

Članki iz rubrike