oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 18.11.2014 12:49:00

Tudi zaradi lige prvakov

salzburg.com
Vprašanje, kje bo kariero nadaljeval nogometni zvezdnik Kevin Kampl, bi lahko že v kratkem dobilo svoj odgovor.

"Ne vem še, kaj se bo zgodilo. Zdaj še ni pravi čas za razpredanje o tem." S temi besedami je po reprezentančni tekmi med Anglijo in Slovenijo na stadionu Wembley postregel Kevin Kampl, ko smo ga pobarali o tem, ali že ve, kdaj bo zapustil Salzburg in – kar je še bolj zanimivo – kam bo odšel. A čeprav sam še molči, to ne pomeni, da se nič ne govori o njegovi klubski prihodnosti. Ravno obratno; Kampl je vedno glasnejša tema pogovorov in ugibanj, vse več je klubov, ki se odkrito spogledujejo z njim.

Ko so v Mozartovem mestu potrdili, da Kampl ne bo več dolgo igral v Salzburgu, so hkrati namignili, da se bo po vsej verjetnosti preselil v Leipzig. Tam domuje nemški drugoligaš, ki ga prav tako vodi Red Bull, ta želi sestaviti ekipo, ki bo konkurenčna tudi v elitni bundesligi. Toda nedolgo tega je iz Kamplovega tabora prišlo zanikanje te informacije: "Gotovo je le to, da bo Kevin odšel. Da gre v Leipzig, pa ne drži niti po naključju."


SO POGOVORI RES ŽE OBRODILI SADOVE?
Zdaj pa nam je na uho prišla zanimiva informacija, ki pravi, da si Kampl na vse načine prizadeva, da bi se vrnil tja, kjer se je vse tudi začelo. V Leverkusnu je naredil prve korake in tudi prvič okusil slast profesionalnega nogometa. Kasneje je moral po večjo minutažo drugam, a ljubezen je ostala. In očitno je še naprej obojestranska. Tudi pri Bayerju na svojega izgubljenega sina menda niso pozabili, govori se, da so pripravljeni plačati toliko, kot zanj zahteva Salzburg, in ga vrniti v staro jato. In to že januarja! Tudi zaradi tega, ker so praktično na pragu napredovanja v osmino finala lige prvakov, tam pa bi jim lahko pomagal tudi Kampl, ki s Salzburgom igra le v ligi Europa, torej ima pravico nastopa tudi v elitnem evropskem tekmovanju.

Športni direktor Bayerja Rudi Völler se je menda v zadnjih dneh že mudil na pogovorih v Salzburgu, vir iz Avstrije nam je prišepnil, da je njegov obisk obrodil sadove in da je pravzaprav le še vprašanje časa, kdaj bo prestop uradno potrjen. Najkasneje seveda januarja, ko se začne zimski prestopni rok, povsem možno pa je, da že prej.

Članki iz rubrike