Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

jz
jz
0 28.11.2015 20:49:17

Atletinja pravi, da je bilo posilstvo

vszi
Univerza v Arizoni ni uspela zaščiti atletinje pred v ponavljajočimi posilstvi, ki jih je zagrešil trener Craig Carter. Tako se bere obtožnica na sodišču v okrožju Pima v ZDA.

Carter, ki je dal odpoved na delovno mesto atletskega trenerja za mete univerze v Arizoni se bo moral braniti na sodišču, kjer mu očitajo kriminalna dejanje - sum davljenja športnice, ko mu je dejala, da noče imeti več spolnih odnosov z njim, grožnje z ostrim predmetom in da jo je vlekel iz razreda. Carter je na prvem zaslišanju dejal, da ni kriv. Poleg domnevnega storilca pa so soobtoženi tudi svet univerze, glavni atletski trener univerze in direktor atletske ekipe omenjene univerze.   
Nekateri namigujejo, da naj bi imela atletinja in trener razmerje, toda... "Nikoli nisem bila z njim v intimnem razmerju. Bala sem se, kaj bo storil, da mi bo ukinil štipendijo, da bo ubil mene in mojo družino."


Grda zgodba naj bi se začela pred dvema letoma, ko je trener atletinjo peljal v hotel z univerzitetnega tekmovanja. V obtožnici je zapisano, da je Carter avtomobil pred prihodom v hotel zaustavil v nenaseljenem okrožju in dekle spolno zlorabil. Golo je fotografiral in jo potem izsiljeval ter ji grozil.
Letos maja sta še dve atletinji omenjene univerze zahtevali sodno zaščito pred trenerjem 47-letnim Carterjem, poročenim moškim, ki je tudi oče in dedek.
Policija je odkrila da je Carter med 26. aprilom in 1. majem dekletu poslal vsaj 57 esemes sporočil ali elektronskih pisem, vsaj štiri pa naj bi bila grozilna.

Značke: atletika, posilstvo

Članki iz rubrike