stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

bu
bu
0 16.06.2023 02:00:23

Hude obtožbe! Conor McGregor na tekmi finala lige NBA spolno napadel žensko

Irski borec mešanih borilnih veščin (MMA) je bil gost na četrti finalni tekmi med Miamijem in Denverjem.

Šokantna novica je prišla v javnost, potem ko je neznana ženska zgodbo zaupala odvetnici Ariel Mitchell. McGregorja je obtožila, da jo je prisilil v oralni seks. Pri početju naj bi mu pomagali varnostniki, zgodilo pa naj bi se v toaletnem prostoru v dvorani Kaseya Center.

Kaj vse bremeni 34-letnega Irca? Ženski, ki so jo varnostniki odpeljali od njenih prijateljic, naj bi na silo potisnil svoj jezik v usta, agresivno jo je poljubljal, ona pa se je upirala. Sledil je nasilni oralni seks. Ženska se je na vse pretege branila, udarjala z rokami po njem, naposled pa ji je tudi uspelo pobegniti.


Odvetnica se je obrnila tako na McGregorja kot tudi na klub Miami Heat. Prvi seveda trdi, da so obtožbe neresnične, klub (tako kot tudi organizacija UFC) dogodka še ne želi komentirati.

Žrtev spolnega napada ne misli tožiti Irca, saj vse upe polaga v dogovor. A predstavniki McGregorja kategorično zavračajo takšno možnost.

Kontroverzni McGregor je na polčasu tekme dvignil ogromno prahu, saj je v zabavnem programu pretirano udaril maskoto kluba Burnieja. Ta je imel na rokah velike zlate boksarske rokavice, po prehudem udarcu Irca pa pristal na tleh. Domnevno je potreboval zdravniško pomoč. Vprašanje je, ali je borec brez pravega občutka pretiraval in povzročil nepotreben incident ali je šlo vendarle za zaigrano predstavo za javnost.

Značke: conor-mcgregor, miami

Članki iz rubrike