stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 27.11.2015 12:52:09

Potočnik okrepil Žirovnico

Nikola Miljković
Nekdanji slovenski reprezentant Jernej Potočnik se je odločil, da bo v nadaljevanju sezone igral za National Žirovnico v 1. DOL za moške. Žirovničani so na polovici rednega dela državnega prvenstva na devetem mestu.

Jernej Potočnik, ki je doma v Kamni Gorici, je z žirovniškimi odbojkarji treniral že nekaj časa, vendar pogodbe z novim prvoligašem še ni podpisal. V tem tednu se je z vodstvom kluba le dogovoril, da mu bo pomagal v nadaljevanju sezone.


"Žirovnica mi že dlje časa omogoča, da treniram z njo, da vzdržujem formo v primeru odhoda v tujino. Ker me iz različnih razlogov odhod v tujino trenutno ne mika več, sem se odločil in tudi vodstvo Žirovnice je izkazalo zanimanje, da jim pomagam. Igral bom po potrebi, saj je v ospredju razvoj mladih igralcev Žirovnice, ki so lani prišli v prvo ligo brez poraza. Naš cilj v letošnji sezoni je, da ostanemo v ligi, saj bo le 1. DOL igralcem prinesla napredek v prihodnje," je ob podpisu pogodbe dejal Potočnik.

Izkušeni 35-letni sprejemalec je v svoji karieri že igral za ACH Volley, Škofjo Loko, Calcit Volleyball, Salonit in Uko Kropo, nato pa je v tujini igral za Posojilnico Aich/Dob v Avstriji, v Grčiji pa za Pamvohaicos, Olympiacos in Paok.

Članki iz rubrike