stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

tk
tk
0 28.11.2015 10:07:29

V iskanju prave formule

Grega Wernig
Zadnji novembrski konec tedna je zaznamovan z začetkom drugega dela prvega dela državnega prvenstva, v ospredju pa bo še drugič v tem tednu obračun med Panvito Pomgradom in Triglavom iz Kranja.

Gre za dvoboj tretje in četrte ekipe na lestvici državnega prvenstva, loči pa ju le točka. V sredo sta se ekipi srečali na Gorenjskem na prvi tekmi četrtfinala pokala Slovenije, kjer so bili v nasprotju s prvim krogom državnega prvenstva boljši Prekmurci, tudi danes pa lahko pričakujemo zanimiv boj predvsem dveh korektorjev, ki sta s svojimi uspešnimi predstavami zaznamovala prvi del.


Na eni strani bo stal Janko Bregant (povprečje 17,9 točke na tekmo), na drugi pa Aljoša Bogožalec (povprečno 16,9 točke na tekmo). Uvrstitev v modro skupino je cilj tudi odbojkarjev iz Maribora, ki si želijo predvsem, da bi nabirali tekme proti na lestvici slabšim ekipam, eno od priložnosti pa bodo imeli že danes, ko se bodo pomerili z novinci v prvi ligi, Kamničani bodo skušali prvo mesto potrditi na tekmi s Šempetrom, zanimiv teden pa čaka odbojkarje ACH Volleyja.

Danes bodo gostovali na Ravnah, pri edini ekipi, ki letos še ni okusila slasti zmage, nato pa jih čakata dva zelo pomembna obračuna. V četrtek se bodo pomerili s poljskim Gdanskom, čez teden dni pa bo v športni dvorani Kamnik pravi odbojkarski praznik, saj se bosta pomerili prvouvrščeni ekipi lestvice. "V tem trenutku sploh ne razmišljam o rezultatu proti ekipi Gdanska, temveč iščem formulo in si prizadevam dobiti našo igro nazaj.V zadnjih 14 dneh smo imeli veliko težav. Jereba in Pleška je stisnilo v hrbtu, Terpin je bil bolan in s poškodovano ramo, Flajs je delal po prilagojenem programu, Koncilja bo moral na operacijo. Zdaj prilagojeno dela Mochalski. Tako smo v igri zelo padli, kar je glede na zdravstvene težave v ekipi logično. Cel kup težav se je zgrnilo na nas, ampak počasi bomo povezali vse niti in spet zaigrali tako, kot znamo," razmišlja trener Ljubljančanov Bogdan Kotnik.

Članki iz rubrike