franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

zu
zu
17 15.03.2024 15:02:10

Noro razkritje! Prevčev tekmec zaradi slovenskega šampiona ostro udaril: "Žal mi je bilo, da ..."

Profimedia
Slovenski skakalni šampion Peter Prevc ima pred sabo še štiri posamične in eno ekipno preizkušnjo pred zaključkom kariere. O njem je v norimi besedami spregovoril tudi Kamil Stoch.

Slovenski športni zvezdnik Peter Prevc se bo v Planici, ki bo pokala po šivih, poslovil od izjemne kariere. Odkar je javno razkril, da bo po tej sezoni skakalne smuči postavil v kot, spet skače res izjemno. Manjka mu še tista pika na i: zmaga v posamični konkurenci, ki jo je kar nekajkrat za las zgrešil.

Tudi njegovi (nekdanji) veliki rivali so zelo veseli, da Prevc spet odlično skače in da je dokazal, da še zdaleč ni za odpis. Med njimi je tudi veliki poljski šampion Kamil Stoch, ki je med drugim poskrbel za zanimivo razkritje: "Iskreno povedano, sem zelo vesel, da ima tako uspešno sezono. Ko sem bil sam na svetovnem vrhu, so me slovenski novinarji nekoč vprašali, ali menim, da bo Peter Prevc še kdaj dobro skakal. Žal mi je bilo, ker niso verjeli vanj. Peter je vrhunski skakalec, oni mi pa zastavljajo takšna vprašanja! Odvrnil sem, da ja, samo počakati bo treba. Peter je odličen športnik in vesel sem, da to spet dokazuje."

Članki iz rubrike