evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

bk
bk
0 21.11.2014 17:07:49

Ice Fest: prva 10. decembra, četrta 30. januarja

Nikola Miljković
Olimpija še ni potrdila, da bo prihodnji mesec organizirala Ice Fest, pa vendar, …

Večkrat smo že poročali, da se hokejskim navijačem obeta nova poslastica. Tokrat ne za Bežigradom in ne v Sarajevu, temveč na prenovljenem Trgu republike pred parlamentom.

Pred časom smo dobili potrdilo, da naj bi Olimpija v centru prestolnice pod milim nebom odigrala tri srečanja v sklopu lige EBEL, a zdaj smo dobili sveže informacije, ki kažejo, da bo Ice Fest potekal še v večjem obsegu.

Sprva so v zmajevem gnezdu razmišljali o treh datumih za boje v razširjenem avstrijskem prvenstvu, to je 12., 14. in 16. december, a po naših informacijah je prišlo do manjše spremembe.

Zelo verjetno je, da bodo prvo tekmo zeleno-beli odigrali že 10. decembra, nato bosta sledili srečanji še 12. in 14. decembra.


A Ice Fest se takrat ne bo zaključil, saj so v urnik dodali še četrto tekmo, ta naj bi bila na sporedu 30. januarja prihodnje leto.

Organizator, ki si prizadeva, da bi na Trgu republike stala ledena ploskev olimpijske velikosti, se nadeja, da bi ta tam stala že v prvih dneh decembra, to je za Miklavža, a ne izključujejo možnosti, da se bo prvič na ledu zadrsalo šele nekaj dni kasneje.

Ledena ploskev bo sicer v centru Ljubljane stala dva meseca, na in ob njej pa bo v tem času potekalo mnogo različnih drsalnih, hokejskih in še drugih dogodkov za otroke in odrasle.

Članki iz rubrike