franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

bk
bk
0 24.09.2015 10:59:10

Kopitar že drsa z Lucicem in Gaborikom

Profimedia
Pred slabim tednom dni so vsa moštva v ligi NHL lahko opravila prve treninge na pripravljalnih kampih, ki se morajo v vseh klubih začeli na isti dan.

Kralji našega Anžeta Kopitarja te dni tako končno skupaj že nabirajo kilometrino na ledu, v preteklem tednu pa so že odigrali dve pripravljalni tekmi.

Na obeh so se pomerili z Arizono. Najprej so igrali v "gosteh", sicer v skorajda domačem Bakersfieldu, ki je od Los Angelesa oddaljen 190 kilometrov, kjer so zmagali s 5:1, na uvodnem srečanju pa našega Anžeta Kopitarja ni bilo v postavi.


Dan kasneje so se Kralji in Kojoti srečali v Staples Centru, kjer pa so se morali Kingsi malo bolj potruditi za zmago, slavili so s 3:2 po podaljšku. Tokrat je zaigral tudi Kopi, ki je v napadu skupaj drsal z Marianom Gaborikom in največjo okrepitev Kraljev pred sezono, Milanom Lucicem. V strelsko statistiko se naš as ni vpisal, je pa bil nad njim narejen en prekršek za malo kazen.

Po srečanju je nekaj stavkov novemu udarnemu napadu namenil glavni trener Darryl Sutter, ki s tem ni bil povsem zadovoljen: "Mislim, da so bili počasni. Nekaj časa bo še potrebnega, da se bodo ujeli, zato bodo tudi veliko igrali. Verjamem, da se bodo sčasoma ujeli. Gre za naše nosilce, ki se bodo morali dopolnjevati, so povsem različni kot igralci, kar je dobro."

V noči na soboto se bodo Kingsi v Anaheimu pomerili z Ducksi, v pripravljalnem obdobju pa bodo sicer odigrali skupaj šest tekem.

Značke: kopitar, nhl

Članki iz rubrike