stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

bk
bk
0 25.09.2015 13:53:39

Vojaški derbi tokrat SKA-ju

Profimedia
Med tednom so v ligi KHL igrali vsi naši hokejisti.

Spet je bil na sporedu veliki vojaški derbi, ki je tokrat potekal v Moskvi. Finalista lanskega prvenstva sta znova prikazala odličen dvoboj, v katerem so bili v ruski prestolnici za gol boljši gostje iz Sankt Peterburga (2:1), med strelce pa sta se vpisala oba največja zvezdnika pri obeh ekipah Aleksander Radulov pri CSKA-ju in Ilja Kovalčuk pri SKA-ju. Na uvodni tekmi sezone je CSKA v Sankt Peterburgu s 4:3 slavil po podaljšku. Jan Muršak se v statistiko ni vpisal, je pa imel veliko minutažo, ki je znašala kar 22 minut, v tem času je enkrat ustrelil na gol in dobil 12 od 21 sodniških metov.

Slovan iz Bratislave je ta teden preživel na Finskem, od koder so se Slovaki vrnili praznih rok, domači Jokerit je zmagal s 4:1. Naša reprezentanta se v statistiko nista vpisala. Rok Tičar je na ledu preživel dobrih 17 minut, Žiga Jeglič pa nekaj več kot 15 minuti in pol, dvakrat je streljal na gol, Rok pa je dobil šest od 12 sodniških metov.



Do zmage v gosteh je prišel Medveščak, ki je z 2:1 slavil v Rigi. V postavi Zagrebčanov je bil tudi naš vratar Gašper Krošelj, a je bil tudi tokrat v vlogi drugega vratarja.

Na lestvici zahodne konference po 11 tekmah z 28 točkami vodi Jokerit, CSKA je z dvema tekmama več in 26 točkami drugi. Medveščak je po 13 tekmah in z 19 točkami osmi, z izkupičkom 17 točk na 12 tekmah pa Slovan zaseda deveto mesto.

Značke: khl, cska

Članki iz rubrike