profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 07.02.2017 10:31:36

Realov zborček: Kako so Dončić, Fernandez in Llull prepevali znano uspešnico (video)

Eden od zvezdnikov Reala je spregovoril o mladem slovenskem soigralcu.

Sergio Llull in Rudy Fernandez sta največji španski zvezdi madridskega Reala in edina, ki se za zdaj po priljubljenosti med navijači kraljevega kluba še lahko kosata z Luko Dončićem. Fernandez je za španski As spregovoril o slovenskem dragulju. "Vsi moramo skrbeti zanj. Imel sem priložnost igrati tudi z Rickyjem Rubiom, toda Luka je drugačen igralec. Ima prirojeno nadarjenost in igra v moštvu, v katerem je težko priti do minut ob vseh teh kakovostnih igralcih. Odlično mu gre, trdo dela in samo tako mora nadaljevati," je pohvalil Dončića Rudy, kot ga kličejo Španci.


Seveda ni mogel mimo Dončićeve mladosti, a v zvezi s tem ponudil zanimivo misel, malce drugačno od tistih, ki pravijo, da ne gre preveč zahtevati od tako mladega košarkarja: "Od njega moramo veliko zahtevati, prav zato, ker je še mlad in se mora še veliko naučiti. Saj je star šele 17 let in nima niti še vozniškega izpita!"

Fernandez je tudi sam v dresu Joventuta igral že pri 17 letih. "Način, kako igra Luka je izjemen, užitek je igrati z njim. Vsi skupaj lahko samo uživamo, moramo mu hkrati pomagati in biti zahteven od njega. Je odličen igralec, ki nam bo pomagal osvajati lovorike in bo, upam, še mnogo let igral v madridskem Realu," je zaključil soigralec Dončića, s katerim se zelo dobro razume. Dokaz je tudi tale videoposnetek, ki je nastal še predlani na avtobusu, vokalni trio je dopolnil Llull. Maestro, muzika! In gremo vsi skupaj! Tri, štiri: Vooo...

Članki iz rubrike